Ilinca Vandici, detalii «picante» din mariajul cu Andrei Neacșu

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil", a participat la emisiunea Oanei Radu, „Detectorul de minciuni". Ilinca a răspuns celor mai delicate întrebări despre familie și soțul ei, Andrei Neacșu. 

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt căsătoriți din anul 2017
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt căsătoriți din anul 2017

Ilinca Vandici a creat o adevărată dezbatere în mediul online, după ce a făcut o serie de afirmații controversate în cadrul podcastului lui Damian Drăghici și a emisiunii prezentate de Denise Rifai. Ea mărturisise atunci că i-ar ierta orice soțului ei, chiar și infidelitatea. În plus, prezentatoarea a subliniat că unele femei o invidiază din cauza faptului că nu pot avea tot ce are ea: o familie fericită, un soț iubitor și un corp tras ca prin inel. 

Citește și: Ilinca Vandici își divinizează soțul

Invitată la „Detectorul de minciuni", Ilinca Vandici a fost întrebată dacă este o femeie posesivă și care simte nevoia să-și verfice soțul. Ilinca Vandici a subliniat că în trecut a verificat mesajele și apelurile telefonice ale foștilor iubiți, dar doar pentru că avea motive de îndoială. În relația cu Andrei, Ilinca se simte împlinită și liniștită și, deși cunoaște parola de la telefonul soțului, nu a avut niciodată dorința de a-i citi mesajele. 

„Nu simt nevoia să verific, asta mi s-ar părea o lipsă totală de încredere față de mine, față de relația noastră și față de el. Nu am absolut niciun motiv, de ce aș face asta. El este foarte transparent, îmi răspunde de fiecare dată la telefon, știu unde este, nu a existat niciodată să îmi spună că este undeva și în realitate să fie în altă parte", a declarat Ilinca Vandici. 

Ce ar determina-o pe Ilinca Vandici să pună capăt mariajului 

Dacă în podcastul lui Damian Drăghici, Ilinca declara că i-ar ierta absolut orice soțului ei, Oanei Radu i s-a confesat și i-a mărturisit că, în realitate, există situații pe care nu ar putea să le treacă niciodată cu vederea: Ilinca Vandici nu ar accepta să fie tratată cu lipsă de respect și, cu siguranță, să fie victima violenței domestice. 

„Violența, asta m-ar face să pun capăt. Nu accept așa ceva niciodată. Nu cred că este bine să stai într-o relație toxică de tipul asta. Și dacă aș simți că nu mai sunt respectată, dar asta înseamnă multe, multe lucruri", a fost răspunsul pe care l-a oferit Ilinca Vandici atunci când a fost întrebată care sunt motivele pentru care ar pune punct mariajului. 

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil" a povestit că ea nu este o fire geloasă și posesivă. În schimb, soțul ei are uneori episoade de gelozie. Ulterior, a explicat că Andrei Neacșu s-a supărat, mai în glumă mai în serios, atunci când Ilinca privea fascinată un film și admira frumusețea unuia dintre actori. 

Vezi și: Ce nu i-ar putea ierta Ilinca Vandici niciodată soțului 

În anul 2017, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit, după o relație de 9 luni. În același an, Ilinca l-a adus pe lume pe fiul cuplului, pe nume Zian. Prezentatoarea nu se gândește să devină mamă pentru a doua oară, în acest moment, însă nici nu exclude posibilitatea ca familia ei să devină mai numeroasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net