Ilinca Vandici își divinizează soțul: «Andrei este pe primul loc în viața mea. Zian nu îi va lua locul»

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici (35 de ani) a făcut o serie de declarații curajoase în emisiunea colegei sale de la Kanal D, Denise Rifai. Nu este pentru prima oară când prezentatoarea de la "Bravo, ai stil!" îi aduce un elogiu soțului ei, Andrei Neacșu. Mai mult, vedeta a explicat și de ce crede ea că este invidiată de femei: "Pentru că nu pot avea ce am eu".

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, în cea mai recentă vacanță. Foto: Instagram
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, în cea mai recentă vacanță. Foto: Instagram

Ilinca Vandici a fost invitată în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde, sub tirul întrebărilor prezentatoarei, a răscolit trecutul, dar și prezentul. Vedeta de la "Bravo, ai stil!" (Kanal D) a fost întrebată de ce este invidiată de femei, iar răspunsul amplu a reușit să facă vâlvă în online. Redăm, mai jos, momentul din emisiunea lui Denise Rifai.

Denise Rifai: De ce te atacă femeile?

Ilinca Vandici: Pentru că nu pot avea ce am eu. Pentru că ce am eu e greu de obținut. Și atunci, e mai ușor să ataci, decât să te dai un pas în spate și să apreciezi. Pentru că cel mai ușor lucru în lumea asta e să mănânci oameni. Pentru că cel mai frumos lucru pe care-l poți face pentru sufletul tău este să nu-i mănânci, să-i înțelegi și să-i apreciezi.

Denise Rifai: Ce ai tu și e greu?

Ilinca Vandici: Tot, tot. Cariera mea, familia mea, corpul meu. Tot. Absolut tot. Crezi că mie îmi vine ușor să mă duc, o dată la două zile, la sală? Poate sunt obosită, poate nu am chef. Trag de mine și muncesc. Astfel am ajuns la forma la care sunt astăzi. Crezi că mie mi-e ușor să reușesc, în permanență, să creez un echilibru între cariera mea, între viața mea de familie, pentru că Zian are nevoi. Pe lângă nevoile lui, eu vreau să îi dau mai mult decât am primit eu.

Pe lângă asta mai e și Andrei, pe care eu nu-l uit niciodată. Prima oară în viața mea a fost Andrei. Indiferent ce s-ar întâmpla, el rămâne pe primul loc în viața mea. Noi doi împreună facem un cuplu pentru copilul nostru. Zian nu îi va lua locul și nu i-l va lua niciodată. Andrei este pe primul loc în viața mea. Orele pe care le petrec la filmări, evenimentele pe care le am, job-urile extra-televiziune, business-ul meu online, toate necesită timp. La un moment dat simt că fiecare vrea câte o bucățică din mine și simt că efectiv mă sfâșii și mă rup în bucăți. Și sunt perioade din an în care simt asta, ajung la un stadiu de oboseală extenuantă.

Denise Rifai: Deci, femeile de atacă din invidie.

Ilinca Vandici: Și este foarte bine să fiu invidiată. Asta înseamnă că văd în mine o valoare pe care nu o văd în ele.

După această ediție, Ilinca a reușit să devină din nou virală pe TikTok, unde lumea nu comentează foarte pozitiv. "Omul care se laudă prea mult nu este fericit", "Îmi era dragă tare. Acum nu mai", "Nu mi-aș dori nimic din ce are femeia asta", "Poate nu avem ce ai tu, dar suntem mai fericite", "De când e așa plină de ea, că nu o știam așa", "Poate că nu vor ce ai tu", au fost doar câteva dintre comentariile publicate în dreptul filmulețelor care circulă pe TikTok.

Discuția poate fi vizionată la minutul 1:42:34, întrebarea cu numărul 35

Ilinca Vandici i-ar ierta soțului inclusiv infidelitățile

În luna martie, când a fost invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Ilinca Vandici a avut și atunci o declarație care a stârnit rumoare. Întrebată ce nu i-ar putea ierta niciodată soțului, ea a răspuns: "I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute. Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea", a declarat Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici a devenit mamă în 2017

Ilinca Vandici și afaceristul Andrei Neacșu au împreună un băiețel superb, care a venit pe lume pe 23 iulie 2017. În același an, Ilinca și Andrei se căsătoreau, după 9 luni de relație. "Andrei mă vâna de doi ani. Mă și sunase înainte, dar eu nu l-am băgat în seamă. Ne-am întâlnit exact când a trebuit să ne întâlnim. A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări. El mi-a spus din prima: «vei fi nevasta mea și vei fi mama copiilor mei». După doar patru luni am rămas însărcinată, iar după alte două luni m-a cerut de soție” povestea Ilinca Vandici în podcastul lui Mihai Ghiță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net