Ce nu i-ar putea ierta Ilinca Vandici niciodată soțului: «Nu-mi vine să cred că spun asta»!

Ilinca Vandici a fost invitată în podcastul moderat de către artistul Damian Drăghici. Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre copilărie, viața de familie, dar și despre legătura specială pe care o are cu soțul său. 

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil
Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil

Ilinca Vandici a rememorat, cu nostalgie, perioada copilăriei. Deși părinții ei nu i-au spus niciodată faptul că o iubesc, ei i-au demonstrat întotdeauna acest lucru și i-au oferit importante lecții de viață, conform mărturisirii făcute de Ilinca. Prezentatoarea a povestit că de la tatăl său a învățat cât de important este să fie o femeie independentă din punct de vedere financiar și să nu se lase păcălită de bogăția materială.

Ilinca a povestit că părinții au ajutat-o cu diferite sume de bani până în momentul în care ea s-a angajat. După ce a încasat primul salariul, nu le-a mai cerut niciodată bani, iar acest lucru a făcut-o să fie extrem de mândră de propria persoană. 

Care este cea mai mare temere a Ilincăi Vandici

Ilinca a dezvăluit și care este cea mai mare temere a sa: cea de moarte. Prezentatoarea susține că soțul și fiul ei sunt cei doi piloni fără de care nu s-ar putea simți completă. Gândul că unul dintre ei ar putea păți ceva rău o înspăimântă. 

„Singurul lucru de care mi-e frică în viața asta: teama de moarte! E singura, mă privește pe mine, pe copilul meu, pe soțul meu. Este microuniversul meu, e tot ceea ce am nevoie de a fi, de a fi fericită.

Dacă se întâmplă ceva cu cineva din cei trei… De asta mi-e cel mai frică, să nu se întâmple ceva rău! Și asta după ce s-a născut Zian. Eu am nevoie de copil, el are nevoie de mine", a povestit Ilinca, în podcastul lui Damian Drăghici.

Ilinca și Andrei Neacșu sunt căsătoriți din anul 2017

Ilinca și Andrei Neacșu sunt căsătoriți din anul 2017 și au împreună un băiețel pe nume Zian, de aproape cinci anișori. Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil" a povestit și despre legătura pe care o are cu cel care i-a devenit soț cu ani în urmă și susține că indiferent de ce greșeală ar face acesta, ea ar fi capabilă să o ierte și să meargă mai departe de dragul familiei pe care o au împreună.

Totodată, Ilinca a transmis un mesaj tuturor admiratoarelor soțului ei și le-a avertizat să nu își încerce norocul pentru că este sigură că Andrei s-ar întoarce la ea, indiferent de circumstanțe. 

I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute. Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea", a declarat Ilinca Vandici.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net