INTERVIU Ilinca Vandici, totul despre aventura din Zanzibar. 15 întrebări și răspunsuri despre viața ei din spatele micului ecran

Ultima actualizare:

    Ilinca Vandici a avut 15 costume de baie în Zanzibarfoto: Instagram
Ilinca Vandici a avut 15 costume de baie în Zanzibarfoto: Instagram

Ilinca Vandici (34 de ani) s-a întors cu bine din vacanța pe care a petrecut-o în Zanzibar (Tanzania, Adrica), alături de soțul ei și de grupul pe prieteni cu care a plecat, printre care și artiștii Mira și Matteo. Câte teste Covid-19 a trebuit să facă prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil!” (Kanal D) pentru această vacanță exotică, cum a descoperit acolo că nu îi mai vin hainele din bagaj și ce spune despre relația cu soțul ei, Vandici a dat din casă pentru Click!

  • Click!: Ilinca, cum ai reacționat la aflarea veștii că vi s-a anulat zborul din Zanzibar?

În prima fază ne-am panicat, pentru că aveam doar frânturi de informații, nu știam ce s-a întâmplat, care era cauza. Ne-am gândit ce ne facem, unde mergem, unde ne cazăm, pentru că eram cu bagajele după noi și după o zi întreagă de stat la o clinică pentru a efectua testarea necesară pentru Covid. Ne-am agitat puțin, dar ne-am liniștit. Dar ne-am gândit că așa a fost să fie, ne-am mai bucurat de încă o zi de vacanță, de stat la soare. Am aflat înainte de a ajunge la aeroport. Am păstrat în permanență legătură cu agenția de turism. Ei ne-au anunțat când eram pe drum. Aveam bagajele făcute, îmbrăcăți de frig ca să ne întoarcem în țară.

  • Câte teste Covid ai făcut până acum, de când ai plecat în vacanță?

Am făcut un test PCR și unul rapid înainte de a pleca din țară. În Zanzibar nu am avut nevoie, nu ne-a cerut nimeni. În momentul în care trebuia să ne întoarcem în țară am făcut cu trei zile un test PCR și cu patru ore înainte un test rapid. Nu era o condiție pentru a reveni în țară, era o cerință a companiei aeriene cu care am zburat. Am făcut patru teste.

  • Cine e de vină pentru pățania asta din vacanță?

Nu există un vinovat. Zborul s-a anulat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din Amsterdam. Acolo era cod roșu de ninsoare și viscol, avionul nu a putut decola. Aceste lucruri se întâmplă frecvent, nu putem da vina pe cineva. Am luat lucrurile așa cum au fost.

  • Una peste alta, ce ți-a plăcut cel mai mult în vacanța asta în care ți-ai sărbătorit și soțul?

Absolut tot, de la energia oamenilor, la vremea perfectă, mâncarea, fructele exotice care aveau un gust dumnezeiesc, resortul, vegetația luxuriantă, locurile pe care le-am văzut, plajele pe care am fost și safari pe care l-am făcut în Tanzania. Totul a fost absolut minunat.

  • Cum arată bagajul tău de vacanță într-o țară exotică? Câte costume de baie îți iei la tine, de regulă?

De data aceasta am avut 15 costume de baie. Bagajul meu este foarte ordonat. Sunt o tipă practică, mi-am făcut de acasă ținutele pe zile, astfel încât să nu iau lucruri de care nu am nevoie. Bagajul meu a cântărit 23 de kilograme. Nu iau tocuri în vacanță, mi se par inutile când doresc să mă relaxez. Am avut papuci, sandale comode și ținute pentru vară. Am avut o surpriză extrem de neplăcută. De Crăciun m-am îngrășat vreo trei kilograme, pe care nu am reușit să le mai dau jos, îmi și place de mine așa. Am luat cu mine hainele care îmi veneau vara trecută, fără să le probez. Am ajuns în Zanzibar și am constatat cu stupoare că sunt haine care nu îmi mai vin. Dar am fost relaxată, m-am îmbrăcat cu ce am avut, m-am bucurat de vacanță și am reușit să mă deconectez total.


    Ilinca Vandici spune că s-a îngrășat 3 kgfoto: Instagram
Ilinca Vandici spune că s-a îngrășat 3 kgfoto: Instagram
  • Mai urmează o altă relaxare și împreună cu Zian?

Tot anul trecut, toate vacanțele pe care le-am avut, au fost împreună cu Zian. Am simțit nevoia să merg singură cu soțul meu într-o vacanță. Dacă mergi cu copilul în vacanță, este doar vacanța copilului. Stai după el, îți faci planul în funcție de programul lui, de ceea ce îi face plăcere. Simțeam nevoia să ne relaxăm. În funcție de ce se va întâmpla ne dorim să mergem de Paște în Egipt, împreună cu Zian. Dacă nu reușim, la începutul verii o bună perioadă de timp o să o petrecem în Grecia, cu copilul.

  • Ce te-a deranjat cel mai mult în perioada pandemie? Ce restricții ai avut din partea soțului? Ai cheltuit mulți bani pe shoppingul online?

A fost o situație grea pentru fiecare dintre noi, dar m-am adaptat extrem de rapid la ceea ce se întâmplă. M-a deranjat panica cu care trăiam în fiecare zi. Eram în permanentă alertă, gândindu-mă la ce e mai rău. În rest, în viață, nu mă deranjează nimic. O iau așa cum este, cu bune și rele, ne adaptăm, ne asumăm și încercăm să trăim așa cum știm mai bine. Nici eu, nici Andrei nu ne impunem restricții. În general nu exagerez, nu fac risipă. Nici înainte nu cheltuiam foarte mult, acum de când este Zian în viața noastră cu atât mai puțin. Mă gândesc mereu la el, la viitorul lui și sunt extrem de practică și precaută.

  • De la ce vă certați voi doi cel mai des, atunci când se mai întâmplă și acest lucru?

De la nimicuri, așa cum se întâmplă într-o familie normală. Dar ceartă este impropriu spus, sunt o tipă non-conflictuală de fel. Nu îmi place să mă cert, cred în discuții civilizate și comunicare pentru a rezolva lucrurile.


    Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu s-au căsătorit în octombrie 2017foto: Instagram
Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu s-au căsătorit în octombrie 2017foto: Instagram
  • Este o fire geloasă? Presupun că ești curtată asiduu pe rețelele de socializare!

Eu nu sunt geloasă, sunt sigură pe mine, pe ceea ce reprezint, pe ce îi ofer soțului meu, pe plusurile pe care le aduc în această relație. Ne completăm foarte bine, nu ne lăsăm de izbeliște. Este facil acum să iei legătură cu oamenii, prin intermediul rețetelor sociale, să spui diverse lucruri din spatele unui ecran. Dar suntem suficient de maturi, astfel încât să nu ne lăsăm afectați de astfel de situații.

  • Câte zile rezistați unul fără celălalt?

Am rezista, nu este o problemă. Suntem maturi, nu suntem legați ombilical, fiecare are programul, jobul, planurile lui. Probabil că am putea sta și unul fără celălalt câteva săptămâni, maxim o lună.

  • Care este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-ai făcut-o soțului tău? I-ai pregătit deja cadoul pentru Ziua Îndrăgostiților?

Nu sunt o tipă siropoasă, ne spunem zilnic că ne iubim. Însă cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care i-am făcut-o soțului meu a fost Zian. Nu încă, dar mă ocup. Mie poate să îmi cumpere bijuterii și pantofi. Eu îi iau haine și pantofi. Probabil îi voi lua o pereche de adidași, jeans, ceva ce poartă și știu că îi plac.


    Ilinca Vandici în Zanzibar
Ilinca Vandici în Zanzibar
  • Care dintre voi doi este cel mai permisiv în relația cu Zian? Ce fel de părinți îți place să spui că sunteți?

Andrei este cel mai permisiv dintre noi. El se transpune cel mai mult în mediul și universul copilului. Ei doi se aseamănă foarte mult.

  • Vă doriți o familie numeroasă, cu mai mulți parteneri de joacă pentru băiețelul vostru?

În acest moment nu sunt pregătită și nici nu cred că voi fi vreodată, pentru încă un copil în viața mea. Vom vedea în timp.

  • Cum ești, profesional vorbind? Pregătești noi proiecte pe lângă "Bravo, ai stil"?

Da, pe partea de online voi avea câteva surprize frumoase, pentru cei care mă urmăresc și mă iubesc. Pe partea de televiziune, așteptăm cu toții un nou sezon de <Bravo, ai stil!>. Până atunci mă ocup asiduu de tot ceea ce înseamnă partea online, am timp pentru asta și nu vreau să las timpul să treacă.

  • În ce anume îți dorești să investești timp și resurse, pe lângă televiziune?

În familia mea, în creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului meu

Citește și:

FOTO Vacanțe exotice în pandemie. Loredana Groza a șocat cu sutienul invizibil în Maldive, Oana Roman se bronzează în Egipt

INTERVIU Ilinca Vandici, secrete de familie: «Relația cu Andrei este una foarte sănătoasă»

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net