Ilinca Vandici, jefuită ca-n codru în Dubai. Hoții au dat daună totală. Declarații exclusive despre pagubă

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici s-a întors săracă din vacanța de la Dubai! Chiar în aeroport, hoții au dat atacul la săculețul plin cu bijuterii scumpe, ascuns în bagajele vedetei. Au luat toate diamantele pe care le-au găsit, mai puțin verigheta care a scăpat ca prin minune în bagaj.

Ilinca Vandici a rămas fără bijuterii la Dubai Sursa: Instagram
Ilinca Vandici a rămas fără bijuterii la Dubai Sursa: Instagram

Ilinca Vandici e disperată! A fost jefuită ca-n codru în vacanța din Dubai, care s-a terminat cât se poate de prost pentru prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” S-a întâmplat chiar pe aeroport, unde hoții au acționat cu repeziciune. Întâmplarea a avut loc la întoarcerea în țară, iar vedeta TV a rămas fără cele mai de preț bijuterii, unele mai scumpe ca altele, diamante și alte pietre prețioase.

Ilinca Vandici, jefuită în aeroportul din Dubai!

Inelele le-am lăsat pe noptieră, iar chiar înainte să ieșim din camera de hotel am hotărât să nu le mai pun. Mă gândeam că e zborul lung și că mă vor deranja, așa că le-am așezat în săculețul de bijuterii, apoi în bagaj. Nu mi-a trecut prin minte nicio secundă că s-ar putea întâmpla așa ceva”, a povestit prezentatoarea Kanal D, pentru Click!

Vedeta Kanal D a uitat să sigileze bagajele și așa a rămas fără bijuteriile cel mai scumpe, printre care și inelele cu diamante.  „Am ajuns la aeroport, agitație, am uitat să blochez bagajul, nu am mai avut timp să îl sigilez, iar când am ajuns acasă am văzut că șnurul de la săculeț era rupt. Mai aveam alți săculeți mai mari cu bijuterii, dar care nu erau prețioase, erau împrăștiate peste tot, în bagaj”, a mai povestit Ilinca Vandici.

Și-a recuperat doar verigheta!

Hoții i-au făcut mare pagubă prezentatoarei, care a mai rămas doar cu verigheta de la nuntă și un inel cu safir. „Inelele nu mai erau. Când am scos fiecare haină din bagaj am mai găsit doar verigheta și un inel cu safir, dintre toate care erau acolo… Astea căzuseră, probabil, în grabă, când au rupt săculețul. Pe cele rămase în săculeț le-au luat…”,a adăugat Ilinca Vandici, dezamăgită.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu și au un băiețel împreună, Zian (5 ani). Sâmbătă seară, de la ora 20.00, Ilinca Vandici va prezenta Marea finală a emisiunii “Bravo, ai stil ! Celebrities”, de la Kanal D, unde se va afla câșitgătoarea premiului de 100.000 de lei.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net