Băiețelul Ilincăi Vandici, leit tatăl lui! Cât de mare a crescut Zian

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici a publicat de curând pe rețelele de socializare o imagine în care apare de băiețelul ei, Zian, care a crescut și e deja un cavaler în toată regula! Iată cât de bine seamănă cu tatăl lui!

Cât de bine seamănă băiețelul Ilincăi Vandici cu tatăl lui Foto: Instagram
Cât de bine seamănă băiețelul Ilincăi Vandici cu tatăl lui Foto: Instagram

Parcă mai ieri o vedeam pe Ilinca Vandici cu burtica de gravidă pe platourile de filmare ale emisiunii „Bravo, ai stil”. De atunci au trecut însă mai bine de 4 ani, iar acum prezentatoarea TV se mândrește cu un domnișor cochet, gata să frângă multe inimi în viitorul apropiat.

Cât de mare a crescut băiețelul Ilincăi Vandici

Până atunci însă, Zian e încă la vârsta la care apropierea de părinți nu i se pare „uncool” și demodată, așadar face poze cu zâmbetul până la urechi alături de mama lui. Ilinca a publicat în mediul online o imagine adorabilă alături de băiețelul ei, iar urmăritorii ei din mediul online nu au putut să nu observe cât de mult a crescut Zian, dar și cât de mult îi seamănă tatălului lui, fotbalistul Andrei Neacșu.

Se pare că și Ilinca Vandici s-a împăcat deja cu ideea că fiul ei este copia fidelă a soțului, publicând în urmă cu ceva vreme o imagine care confirmă și mai mult situația!

Zian, copia fidelă a tatălui lui, fotbalistul Andrei Neacșu

Prezentatoarea TV le-a arătat atunci admiratorilor ei fotografii cu ea, dar și cu soțul ei, de pe vremea când erau de vârsta lui Zian, iar internauții urmau să decidă cu cine seamănă mai mult puștiul. Nu a durat mult până când vedeta de la Kanal D a primit verdictul, pe care cumva îl aștepta deja, chiar dacă mai avea o urmă de speranță.

Citește și: Ce nu i-ar putea ierta Ilinca Vandici niciodată soțului: «Nu-mi vine să cred că spun asta»!

Am o situație… Poza 1 – Andrei, poza 2 – eu, poza 3 – evident, Zian… Decideți voi cu cine seamănă copilul! Aștept comentariile voastre! Sper să ziceți că seamănă cu mine…”, a scris  Ilina Vandici atunci pe una dintre rețelele de socializare. Și se pare că acum că a crescut, Zian îi calcă și mai mult pe urme tatălui său așadar, cine știe, poate că va urma și o carieră în fotbal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net