Ilinca Vandici, inel fabulos cu diamante de Sf. Valentin: "Te iubesc până la sfârșit"

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici a avut o adevărată surpriză de Sf. Valentin când a primit un inel superb cu diamante de la soțul ei.

Ilinca Vandici, inel fabulos cu diamante de Sf. Valentin: "Te iubesc pana la sfârșit"
Ilinca Vandici, inel fabulos cu diamante de Sf. Valentin: "Te iubesc pana la sfârșit"

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite prezențe de micul ecran, iar publicul o cunoaște mai ales datorită emisiunii "Bravo, ai stil!" de la Kanal D.

Frumoasa prezentatoare are o viața de familie abisolut minunată, un soț iubitor și un copil de care este foarte mândră. 

Cu ocazia zilei de Sf. Valentin, Ilinca Vandici a fost surprinsă de soțul ei, Andrei, cu un super inel cu diamante, iar vedeta nu a ezitat să împărtășească și fanilor fabulosul cadou, pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici a avut o zi ideală de Sf Valentin, soțul ei a răsfațat-o nu numai cu o bijuterie de lux, ci și cu un imens buchet de trandafiri roșii.

Ea a transmis pe Instagram un mesaj partenerului ei, în care i-a mulțumit pentru frumoasa surpriză și a menționat că pentru ei, fiecare zi este o ocazie în care își manifestă iubirea și respectul unul față de celălalt.

"Eu nu am nici un Valentin… 🤷🏻‍♀️ Pe soțul meu îl cheamă Andrei! 🤪 Și da, nu avem nevoie de o anumită data din calendar pentru a ne iubi, respecta, aprecia, accepta unul pe celălalt… Noi facem asta in fiecare zi! Recunosc, cadoul a fost foarte bine primit! Dar îl primeam oricum, nu? @andrei_neacsu1 😬❤️❤️ Te iubesc pana la sfârșit !!!! ❤️❤️❤️", a scris ilinca Vandici pentru soțul său.

Ilinca Vandici a fost jefuită la întoarcerea din Dubai

Ilinca Vandici, 35 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Andrei Neacșu. Cei doi s-au căsătorit în 2017 și împreună au un fiu, Zian Ioan Neacșu.

Vandici l-a întâlnit pe Andrei Neacșu la scurt timp după mediatizata despărțire de Ciprian Marica. Frumoasa prezentatoare și Andrei Neacșu s-au cunoscut în 2016, iar după un an au făcut nunta.

Inelul primit de Iinca Vandici de la soțul ei, cu ocazia zilei de Sf. Valentin ar trebui să o facă să uite de un incident extrem de neplăcut care s-a petrecut la întoarcerea din vacanța în Dubai.

 Prezentatoarea Kanal D a fost jefuită chiar pe aeroport la revenirea în țară, iar hoții au acționat cu repeziciune. În urma acestui incident, Ilinca Vandici a rămas fără bijuteriile scumpe cu diamante și alte pietre prețioase.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net