Adina Halas a recunoscut că "Bravo, ai stil!" i-a afectat viața de familie

Ultima actualizare:

Adina Halas a mărturisit că i-a fost greu să găsească timp entru viața de familie în timpul participării la "Bravo, ai stil! Celebrities".

adina halas bravo ai stil jpg

Adina Halas, 42 de ani, este una dintre concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities", care a avut parte de multe momente dramatice în cadrul emsisiunii.

Deși era sigură că are șanse reale să câștige, norocul nu a fost de partea ei, întrucât marea învingătoare a fost Ruxi. În ciuda acestei înfrângeri, Adina Halas este mulțumită de prestația ei și a declarat într-un interviu că participarea la "Bravo, ai stil" fost o experiență foarte plăcută.

Ea a declarat într-un interviu exclusiv pentru clickpentrufemei.ro că "Bravo, ai sti! Celebrities" i-a dat ocazia să iasă din zona de confort și se înfățișeze publicului așa cum este ea, cu toate vulnerabilitățile și pasiunile ei. 

"M-a provocat! Ştiam în ce mă bag, dar pentru mine moda este o joacă. Mi-am dorit foarte tare să ies din zona mea de confort şi s-a văzut acest lucru, am abordat mai multe direcţii stilistice. Este o joacă foarte frumoasă, însă am luat foarte în serios ideea de televiziune şi acest proiect TV, atât de complex şi cu atât de mare priză la public. Nu am luat în joacă faptul că am apărut în faţa telespectatorilor, altfel decât mă ştiau ei. I-am lăsat să mă vadă aşa cum sunt, fără măşti. Nu mi-a fost teamă să plâng, atunci când am simţit acest lucru, ori să spun ce am de spus. Am apărut şi nemachiată, cu tenul care nu arată perfect în unele momente…", a spus Adina Halas

Adina Halas a recunoscut că unul dintre cele mai dificile aspecte în ceea ce privește participarea la "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost faptul că a petrecut mai puțin timp cu familia. 

Vedeta a menționat că a trebuit să fie pe platourile de filmare și câte 15 ore pe zi și de aceea a încercat să fie alături de familie în zilele în care era liberă. 

"Am lipsit foarte mult de acasă pentru acest proiect. Iniţial, nu am realizat că vor fi multe mai multe ore decât preconizasem, cam 15 ore pe zi. Dar am încercat să recuperez cu familia şi cu copilul şi să le ofer timp de calitate în restul zilelor fără filmări.

A fost emoţionant să-l am alături la gala pe care am filmat-o de Crăciun. Are 10 ani şi este foarte empatic, începe să înţeleagă cum să se raporteze la cei din jur, cum să socializeze, înregistrează foarte multă informaţie. El este obişnuit să meargă cu mine la emisiuni şi la evenimente, însă nu l-am supraexpus. De data asta, ştia că este foarte important pentru mine, îşi dorea să mă susţină şi a fost foarte emoţionat. Şi eu eram cu sufletul strâns, dar mi-a plăcut enorm.", a dezvăluit Halas. 

Carmen Brumă, una dintre susțintoarele de bază ale vedetei

Adina Halas a povesit că fiul și soțul ei au susținut-o constant în perioada participării la "Bravo, ai stil! Celebrities". Ea a dezvăluit că familia sa preferă să se uite mai ales la galele emisiunii și a spus că unul dintre cele mai emoționante momente a fost când la ediție de Crăciun "Bravo, ai stil! Celebrities" l-a avut alături de e pe fiul ei de 10 ani. 

Un alt susținător de bază al Adinei Halas a fost prietena ei foarte bună, Carmen Brumă. Concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a spus că Brumă a susținut-o în fiecare moment și a sfătuit-o să fie ea însăși. 

"Carmen Brumă m-a urmărit, m-a votat, m-a susţinut, dar nu m-a criticat. De când am intrat în emisiune, m-a îndrumat, m-a susţinut şi mi-a spus să fiu exact aşa cum mă ştie ea în realitate.", a afirmat Halas.

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net