Adina Halas, adevărul despre relația tensionată cu Maurice Munteanu

Ultima actualizare:

Adina Halas, una dintre finalistele "Bravo, ai stil!", a făcut dezvăluiri în premieră despre participarea sa la emisiune, dar și despre relația complicată cu Maurice Munteanu.

image

Adina Halas, una dintre finalistele de la "Bravo, ai stil! Celebrities", a vorbit despre participarea sa la concursul de fashion și a spus ce crede cu adevărat despre juratul Maurice Munteanu. 

Halas crede că are șanse reale în Marea Finală și mizează pe naturelețea sa, pentru a-și pune în valoare simțul estetic și a câștiga voturile juraților.

Lupta în cadrul concursului "Bravo, ai stil! Celebrities" este acerbă, deoarece câștigătoarea va pleca acasă cu un premiu în valoare de 100.000 de euro. Cu toate acestea, Adina Halas spune că miza nu sunt neapărat banii. 

Vedeta mai subliniază fapul că nici măcar în cele mai tensionate și dificile momente nu s-a gândit să capituleze și să renunțe la competiție.

Ea a precizat că cel mai greu moment de la "Bravo, stil! Celebrities" a fost cel în care și-a făcut pentru prima dată apariția în fața juraților. 

"Aoleu, nu m-am gandit o secunda la bani. Stai sa imi fac un plan. Nu, nu m-am gandit.

Nu mi-am dorit nicio secunda sa spun stop, nu mi-am dorit nicio secunda sa nu mai vin, sa nu mai fiu in aceasta competitie, chiar daca au existat tot felul de momente, unele si mai putin placute, ca na, asa se intampla cand stai cu mai multi oameni la un loc, cateva luni.

Nu a fost niciun moment in care sa vreau sa spun stop iar cel mai dificil moment, la Bravo, ai stil!, cred ca a fost momentul in care am intrat prima oara pe portile acestea, pentru ca aveam niste emotii incredibile", a dezvăluit Halas, în exclusivitate pentru Kanal D

Adina Halas, despre relația cu Maurice și cea mai importantă lecție învățată

Adina Halas a menționat că cea mai importantă lecție pe care a învățat-o în cadrul concursului a fost aceea de a-și exprima emoțiile și de a-și arăta latura vulnerabilă.

"Intotdeauna am considerat ca este bine sa nu iti arati toate emotiile pe ecran, insa am invatat sa ma deschid in fata publicului si nu imi pare rau ca am facut lucrul acesta.", a mai adăugat vedeta.

Halas a vorbit și despre relația dintre ea și Maurice Munteanu, juratul de la care a primit cele mai multe critici în cadrul competiției. Concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a menționat că îl respectă foarte mult pe criticul de modă și că rezonează cel mai bine cu acesta.

"Cel mai bine am rezonat cu Maurice, poate pentru că este Capricorn,

poate pentru ca are un umor negru pe care si eu il apreciez, poate pentru ca  si atunci cand ne-am contrat si eram de pareri diferite, si-a argumentat foarte  bine afirmatiile, a stiut sa asculte.", a menționat concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Adina Halas a recunoscut că a muncit mult pentru a-și recupera silueta după naștere și a precizat că face antrenamente foarte grele pentru a ajunge la greutatea ideală și pentru câștiga masă musculară, astfel încât să aibă un corp cât mai tonifiat. 

Halas are un fiu în vârstă de 10 ani, de care este foarte mândră și a menționat că este un elev silitor care ia numai note de 10. 

Urmăriți știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net