FOTO Adina Halas, Carmen Brumă și Dana Săvuică, împreună în vacanță. Cele 3 mămici își etalează siluetele în Madeira

17 iulie 2021
article img
Adina Halas, Carmen Brumă și Dana Săvuică arată trăsnet în costume de baie. Cele 3 se distrează fără griji, în Madeirafoto: Instagram

Carmen Brumă (44 ani), Adina Halas (41 ani) și Dana Săvuică (51 ani) fac furori pe rețelele sociale cu pozele în costumele de baie pe care le postează din vacanța exotică pe care o petrec împreună.

Toate trei sunt într-un infotrip în Madeira, arhipelagul portughez din Atlanticul de Nord, și parcă se află la concurență. Carmen Brumă e mândră de corpul ei tras prin inel, Adina Halas, mai voluptuoasă, schimbă și ea costumele de baie pe bandă rulantă, iar Dana Săvuică se mândrește cu frumusețea cu care a înzestrat-o mama natură, picioarele lungi și zvelte fiind moștenite de la mama ei. Toate 3 sunt mămici și trecute de 40 de ani, dar iată că au grijă de ele și au adoptat un stil de viață activ și sănătos.

stanga
dreapta
article img
article img
article img
article img
article img
article img

“Am văzut golful unde Winston Churchill venea să picteze, Câmara de Lobos, am mâncat la un restaurant tradițional ton proaspăt pescuit, în sos de vin, și niște biscuiți specifici zonei, care se topeau în gură”, a spus, încântată, Carmen Brumă. În timp ce Adina Halas a fost fascinată de piața de fructe, Mercado dos Lavradores, și a gustat de la maracuja – fructul pasiunii - la diverse variante de banane, mango și lămâi.

“O zi frumoasă, navigând pe Oceanul Atlantic, admirând coasta Madeirei și bucurându-mă ca un copil de apariția delfinilor. Pentru prima oară în viața mea am văzut și o balenă. Extrem de maiestuoase, dar timide. O excursie cu barca este un <must do> în Madeira!”, a notat Dana Săvuică.

Citește și:

FOTO Vacanțe exotice în pandemie. Loredana Groza a șocat cu sutienul invizibil în Maldive, Oana Roman se bronzează în Egipt

EXCLUSIV Ioana Năstase, vacanță în Grecia cu crize de gelozie: "Ilie m-a rugat să nu plec fără el"