Secretul siluetei Adinei Halas: “Nu mă cântăresc decât o dată la 2-3 luni"

Ultima actualizare:

    Adina Halas  n-are nici  un rid la 41 de ani
Adina Halas n-are nici un rid la 41 de ani

Nu este doar frumoasă, şi într-o formă de invidiat, la 41 de ani! Adina Halas, Capricorn ambiţios, face sport intens, iar de un an s-a reapucat de CrossFit şi practică antrenamente grele, nu doar pentru a-şi păstra silueta, ci şi pentru a obţine o masă musculară ca la carte.

“Fac antrenamente foarte grele care mă ţin foarte bine psihic. Acum fac CrossFit, dar am mai făcut prin 2017,  după care am făcut o pauză cam un an, pentru că îmi pusesem implanturile şi o perioadă nu am mai ridicat greutăţi atât de mari. Încet-încet m-am întors  acum spre antrenamentele grele, pentru că îmi plac cel mai mult şi mă solicită cel mai mult. Mă antrenez cu o prietenă care  e sportivă, ne ştim de mult timp şi ascult toate sfaturile ei.

Sunt de părere că, mai ales după 30 de ani, femeile au nevoie să ridice greutăţi. Am ţinut nenumărate diete, am făcut nenumărate lucruri de-a lungul anilor, ştiu exact ce funcţionează şi ce nu în cazul meu şi am observat că în momentul în care faci antrenamente lungi cardio, slăbeşti, însă acest lucru nu se vede atât de frumos pe corp. Când ridici şi greutăţi, pielea se aşază foarte frumos pe o musculatură frumos definită”, spune Adina Halas pentru Click! 

«Sunt o femeie cu forme şi îmi place»

Adina ne-a dezvăluit toate secretele siluetei ei de vis, nu doar sportul: „Multă lume crede că pentru a slabi trebuie să se înfometeze, asta este contra productiv. Am trecut şi eu prin asta şi nu aş recomanda-o nimănui.


    Iată ce  exerciţii  grele face  Adina la  sala de sport!
Iată ce exerciţii grele face Adina la sala de sport!

În realitate, ceea ce îmi face bine, şi nu o spun ca specialist, ci din experienţă şi ca un bun observator,  în ceea ce îi priveşte pe cei din jur, cea mai bună combinaţie este cea între sport, o dietă bine pusă la punct care să nu te înfometeze şi să îţi dea toţi nutrienţii necesari şi odihnă! Trebuie să existe cele 7-8 ore de somn şi o bună hidratare”, a mai completat Adina.

La 1,75 m înălţime, Adina Halas are acum 65 kg. “Nu mă cântăresc decât o dată la 2-3 luni, în general mă măsor cam o dată pe lună. Sunt o femeie cu forme şi îmi place lucrul acesta, dar atunci când vine vara îmi place să am 2-3 kg în minus pentru că se vede  mai frumos musculatura, mai ales când porţi costume de baie sau pantaloni scurţi.

Foarte mult timp m-am ascuns de carbohidraţi şi aveam tot felul de pofte de dulce pe care mi le reprimam, ţineam diete cu puţine calorii şi reuşeam într-un anumit timp să arăt foarte bine şi  să fiu ok, după care iar mâncam mai mulţi carbohidraţi şi puneam. Ca să nu mai poftesc la dulce, în special ciocolată, mi-am echilibrat frumos dieta, ne-a povestit Halas.

Cum arată meniul Adinei!

“Dimineaţa mănânc o omletă cu legume şi nişte pâine prăjită, la prânz un somon cu orez şi o salată de rucola şi sparanghel sau o bucată de carne făcută la cuptor sau grătar, cu cuscus, orez, salată sau brocoli. Spre seară, după cină adaug şi o sursă de proteină cu mai puţini carbohidraţi, o combinaţie de legume chinezeşti sau thailandeze trase în tigaie şi-mi mai completez ori a 4-a masă ori a 3-a cu nişte caseină şi lapte de migdale.

Caseina este tot proteină. Nu mai am poftă de dulce pentru că îi dau organismului tot ceea ce are nevoie, iar atunci când organismul meu simte după antrenamente să îmi ceară carbohidraţi mă duc în zona fructelor, a untului de arahide. Am trei sau 4 mese pe zi, depinde şi de drumurile pe care le am de făcut, nu ronţăi între mese, beau cel puţin  2 litri jumătate de apă pe zi”, a încheiat Adina Halas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net