FOTO Cât de mult se dezbracă vedetele la plajă. Loredana e campioana, Inna și Corina vin tare din urmă


    Innafoto: Instagram
Innafoto: Instagram

Costume de baie minuscule, siluete de invidiat, bronz de revistă, uneori poate prea multă piele lăsată la vedere. Cum arată vedetele dezbrăcate de inhibiții, la plajă, în apa mării, în vacanțe sau când se studiază pentru a da bine în poze? Iată o galerie foto fierbinte!

Loredana nu se dezice! În ultima vreme vedeta apare din ce în ce mai dezbrăcată în pozele pe care le postează pe rețelele de socializare. Cu filtru sau fără, prelucrate sau nu, Loredana lasă la vedere în fotografii tot ce are ea mai bun și mai frumos. Părerile internauților cu privire la Loredana sunt pro și contra. Unii spun că exagerează și că se dezbracă prea mult în poze la vârsta pe care o are acum, mai precis la 51 de ani, alții o admiră și apreciază în continuare, în toate ipostazele, pe Diva Lori.


    Loredana Grozafoto: Instagram.com
Loredana Grozafoto: Instagram.com

La 34 de ani, Inna își permite orice! Cântă bine și arată la fel de bine! Are niște apariții incendiare și costume de baie aproape…minuscule. Inna a apărut în toată splendoarea ei pe Instagram, într-un costum de baie decupat și foarte sexy, poză ce a strâns până acum, în 2 zile, peste 160.000 de like-uri și comentarii fierbinți.

Are 41 de ani și o siluetă de invidiat! Anda Adam adoră să își etaleze trupul aproape perfect în costume de baie diverse, întregi sau decupate. Mai nou, artista și-a lansat și o colecție de costume de baie, care nu pot trece neobservate. Au franjuri, sclipici, diverse forme și culori, sunt întregi sau în două piese, sutienele extrem de mici și parcă abia îi acoperă sânii tunați, dar așa este sexy și provocator.

Despre Bianca Drăgușanu se știe deja că face orice ca să atragă privirile tuturor, iar atunci când îmbracă un costum de baie știe cum să-l poarte ca să obțină exact efectul dorit! La 39 de ani, Bianca Drăgușanu înflorește pe zi ce trece. Vedeta ține pasul trendurilor de beauty și întreținere și își dorește să fie de invidiat. Are deja un trup sculptat din toate punctele de vedere și o talie de viespe, așa că orice pune pe ea o face să pară ca desprinsă din reviste. Bianca este o prezență provocatoare din toate unghiurile din care este privită!


    Corina Budfoto: Instagram.com
Corina Budfoto: Instagram.com

Corina Bud arată senzațional la 41 de ani. Chiar dacă nu a mai apărut extrem de des în lumina reflectoarelor, Corina este la fel de sexy și de excentrică. Pe Instagram se pozează prin vacanțe, în costume de baie sumare și cu ochelari de soare extrem de cool, așa cum îi stă bine unei dive din Balcani. Corina este o apariție incendiară și corpul său bine lucrat la sală îi permite să facă show, chiar dacă este o mămică responsabilă și are acasă un băiat de toate frumusețea, pe Robin, în vârstă de 12 ani, care îi seamănă leit și care este un bun baschetbalist.


    Diana Munteanu
Diana Munteanu

Diana Munteanu are 42 de ani și o siluetă cu care s-a mândrit toată viață. Diana se menține în formă cum știe mai bine și a demonstrat asta și în vacanța din Grecia în care a fost cu fiul ei, David, și de unde a încărcat Facebook-ul și Instagramul numai cu poze hot hot hot! Este sexy și îi place, pentru că altfel nu ar fi pozat așa ca o sirenă la malul marii, în cele mai minuscule costume de baie. Și abdomenul pe care îl afișează Diana Munteanu este de invidiat!

Dana Săvuică are 51 de ani și niște picioare de podium, moștenite de la mama ei.  Prima româncă care a pozat în revista cu iepurași, Playboy, are și acum o siluetă de vis. Dana Săvuică este piesă la 51 de ani în costum de baie și îi place să își arate corpul în fiecare vacanță și cu fiecare ocazie pe care o are și merge la mare sau pozează pentru anumite advertoriale. Admirată pentru felul în care se menține, Săvuică este o femeie care știe cum să se pună în valoare. Și deocamdată o face ca la carte!

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
meghan markle 4 jpg
andreea marin
image
image
image
image
image
image
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg
cub mariana moculescu png