Ilinca Vandici, confesiuni dureroase: «Am fost părăsită de un iubit». Cine e acel bărbat și ce a putut să îi spună

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici face televiziune de 17 ani, așa că am putea spune că îi cunoaștem deja toate secretele. Vedeta Kanal D a mai dezvăluit din ele și duminică seara, în emisiunea colegei Denise Rifai. Ilinca a vorbit despre familia ei, cu lacrimi în ochi, dar și despre experiențele amoroase care au marcat-o. 

Ilinca Vandici, invitată în emisiunea lui Denise Rifai. Foto: Kanal D
Ilinca Vandici, invitată în emisiunea lui Denise Rifai. Foto: Kanal D

Ilinca Vandici (35 de ani) nu a avut bariere în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde am văzut-o duminica aceasta, și a vorbit despre trecut, dar și despre prezent, fără să evite întrebările incomode ale lui Denise Rifai. Prezentatoarea de la “Bravo, ai stil!” a deschis și un subiect dureros, și anume o relație amoroasă care s-a încheiat în termeni duri. 

Citește și: Ilinca Vandici, tot adevărul despre relația cu Ciprian Marica. «El nu voia să mă arate lumii»

Întrebată dacă i s-a întâmplat să fie refuzată de-a lungul anilor și dacă poate accepta un refuz, Ilinca Vandici a dezvăluit că este capabilă să facă acest lucru, dar cu condiția ca cei din jur să nu o mintă.

Da, cu siguranță, dar nu mă păcăli, nu spune minciuni pentru că asta înseamnă că îmi pui la îndoială inteligența. De ce ai face asta când știi că sunt o tipă inteligentă?”, a spus Ilinca Vandici, la Kanal D, după care a dat exemplul unei foste relații, care a însemnat mult pentru ea chiar și după ce s-a sfârșit. Iată de ce!

Ilinca Vandici: "Am suferit foarte mult, am plâns mult dar, ulterior, am ajuns să îl apreciez"

Nu cred că am avut parte de foarte multe refuzuri. Am fost părăsită de un iubit, la un moment dat. A fost un «nu». Nu m-am simțit bine atunci, am suferit foarte mult, am plâns mult dar, ulterior, am ajuns să îl apreciez. De ce? Pentru că a fost sincer cu mine. Mi-a spus: «Eu nu mai pot continua relația asta, că ar însemna să te înșel, nu meriți asta, e urât, mai bine ne despărțim».

Asta s-a întâmplat. După ani de zile l-am apreciat mult. Lucrurile pe care nu le accept la oamenii din viața mea sunt minciuna, trădarea, ipocrizia, falsitatea. Nu îmi plac, nu fac parte din cine sunt eu ca om. Asta nu pot accepta. Refuzul îl accept”, a spus Ilinca Vandici la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cine e bărbatul la care face referire Ilinca Vandici

Cele mai cunoscute și mediatizate relații ale Ilincăi Vandici au fost cele cu Alin Cocoș, fiul vitreg al Elenei Udrea (din 2007, până în 2009), și cu Ciprian Marica (din 2009, până în 2011), fostul atacant al echipei naționale de fotbal. Însă bărbatul despre care spune că a părăsit-o este Alin Cocoș. Tot Ilinca a dezvăluit acest lucru, cu nume și prenume, într-o altă emisiune. 

Ilinca Vandici, pe vremea când avea o relație cu Alin Cocoș. Foto: Click!
Ilinca Vandici, pe vremea când avea o relație cu Alin Cocoș. Foto: Click!

Am părăsit un bărbat celebru, chiar doi bărbați celebri. Care erau celebri sau i-am făcut eu, nici nu mai știu. De fapt, șoc și groază, de unul dintre ei nu eu m-am despărțit, ci el s-a despărțit de mine. Este vorba despre Alin Cocoș. Și știi ce mi-a spus?

«Eu țin foarte mult la tine, tu ești o persoană specială, însă în momentul de față vreau să experimentez mai mult. Și nu vreau să te înșel sau să-mi bat joc de tine. Și atunci, mai bine prefer să ne despărțim și să rămânem prieteni în continuare». Lucru care s-a întâmplat și pentru care, pe moment, i-am zis ce mi-a venit la gură, însă peste ani am apreciat foarte mult asta pentru că mi s-a părut foarte matur din partea lui, chiar dacă eram doi copii la vremea respectivă”, a declarat Ilinca Vandici în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Ilinca Vandici e căsătorită cu Andrei Neacșu și au un copil

La câțiva ani după despărțirea de Ciprian Marica, Ilinca Vandici avea să-l întâlnească pe actualul soț, afaceristul Andrei Neacșu, cu care are și un băiețel, Zian (4 ani și jumătate). "Andrei mă vâna de doi ani. Mă și sunase înainte, dar eu nu l-am băgat în seamă. Ne-am întâlnit exact când a trebuit să ne întâlnim. A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări. El mi-a spus din prima: «vei fi nevasta mea și vei fi mama copiilor mei». După doar patru luni am rămas însărcinată, iar după alte două luni m-a cerut de soție” povestea Ilinca Vandici în podcastul lui Mihai Ghiță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net