Uite cum dau sarmalele jos 3 dive. Theo Rose, Amna și Diana Munteanu sunt "țiplă"

Au mâncat ca tot omul de sărbători. S-au înfruptat din bunătățile tradiționale, însă acum trag la sală. Trei dive superbe mănâncă acum sport de pâine! Diana Munteanu, Theo Rose și Amna sunt unele dintre cele mai fit vedete feminine din showbiz şi dau totul la sală pentru a arăta aşa.

image

Nu au probleme cu greutatea. Dimpotrivă, se poate spune despre ele că sunt cele mai norocoase la capitolul acesta. Nici nu au spus nu sarmalelor, cozonacului sau salatei de boeuf în perioada sărbătorilor. Click! ţi le arată cum trag acum la sală să dea jos ce au "pus" de Crăciun și Revelion! 

Diana Munteanu face sport şi acasă şi la sală

Diana Munteanu are 43 de ani şi are un tonus și o siluetă de puștoaică. Face sport intens, zilnic și are un ritual foarte bine pus la punct. Merge la sală, dar se antrenează și acasă pentru că are tot echipamentul: greutăți pentru glezne, stepper, etc. La sală, lucrează grupe musculare, se antrenează singură sau cu un antrenor. Este foarte tonifiată și are o greutate constantă. Diana are o alimentație sănătoasă, dar și un stil de viață sănătos.

"Din fericire, nu fumez. N-am fumat niciodată pentru că, pur și simplu, nu s-a lipit de mine acest viciu. Nu beau cafea. Dacă mă îmtrebi de ce, nu pot să-ț dau un răspuns. Nu simt nevoia. N-aș vrea să mă repet, dar cred că, dacă alergi în fiecare zi, ai un tonus de excepție.  Nu pierd nopțile, mi se pare important să fii cu mintea limpede dimineața", spunea Diana pentru www.cisd.ro în urmă cu câțiva ani.

Theo Rose se antrenează cu vărul lui Pepe

The Rose are 24 de ani și nu a avut niciodată probleme cu greutatea, însă are o viață ordonată, cu prezențe bune la sală. De mult timp, simpatica artista se antrenează cu vărul lui Pepe. Este vorba despre Alexander Florescu, care de curând si-a deschis sală și in zona de Nord a Bucureștiului, iar Theo vine frecvent și face sport intens, antrenându-se o oră continuu. Nu face excese alimentare, îi plac dulciurile dar le consumă cu măsură.

Amna aleargă pe bandă că să rămână în formă

Amna are 38 de ani şi este mămica unui băiețel superb de 7 ani, pe nume David. Are forme rotunde și foarte armonioase, iar asta se poate vedea și la emisiunea "Bravo, ai stil", de la Kanal D, unde îmbracă ținute super sexy și concurează cu alte fete pentru premiu cel mare. Nu este o gurmandă, dar nu a rezistat tentației de sărbători, mai ales că mama ei gătește foarte bine. Totuși, ca sa încapă în rochiile mulate, superba cântăreață s-a urcat imediat pe bandă și a aleargat câțiva  kilometri buni.

 "Am slăbit cu determinare. În carantină am hotărât să pun lacătul pe frigider, pentru că sunt două variante. Ori ieși cu câteva kilograme în plus, ori cu câteva kilograme în minus. Și eu am ales al doilea model, în care să slăbesc! Nu sunt adepta curelor de slăbire, ci a unui stil de viață sănătos. Am slăbit 4 kilograme și jumătate. Am ales să nu mai mănânc după ora 6 seara și nu mănânc prostii. Am grijă să țin o dietă echilibrată, fac sport 5 zile pe săptămână, cu pauză de 2 zile", spunea Amna pentru Click!, anul trecut.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net