Ilinca Vandici, după valul de critici: «Am greșit, mi-e greu să mă uit la mine!»

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici a stârnit o adevărată furtună în mediul online, după ce a făcut o serie de declarații controversate în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, dar și în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Vedeta a susținut că și-ar ierta partenerul de viață dacă ar înșela-o, fapt care i-a adus un val de critici din partea internauților.

Ilinca Vandici, făcută praf de internauți după declarațiile de la Denise Rifai Sursa: Kanal D
Ilinca Vandici, făcută praf de internauți după declarațiile de la Denise Rifai Sursa: Kanal D

Ilinca Vandici, criticată dur după podcastul lui Damian Drăghici

Ilinca Vandici și-a pus tot Internetul în cap cu cele două ieșiri publice, cea din cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, respectiv declarațiile controversate făcute la Denise Rifai în emisiune.

Vedeta, care în timpul relației cu fotbalistul Ciprian Marica a ieșit public și l-a demascat pe acesta după ce a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu, a declarat, acum, că și-ar ierta actualul partener, pe Andrei Neacșu, dacă i-ar fi infidel.

Forin Grozea, fost solist al trupei Hi-Q, a criticat și el dur afirmațiile Ilincăi Vandici, după ce a vizionat imaginile și s-a declarat extrem de dezamăgit de mentalitatea prezentatoarei de la Kanal D.

„Andrei nu m-a înșelat! Pe fostul l-am iertat când m-a înșelat!”

Ilinca Vandici a venit în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D și a încercat să ofere explicații în scandalul creat, recunoscând public că a greșit.

Am greșit. M-a durut foarte tare, practic vorbim de două apariții podcast-ul și «40 de întrebări». Din doua apariții de două ore jumătate, totul s-a redus la trei-patru răspunsuri a câte două minute!

În general, mi-am asumat întotdeauna lucruri, nu știi cât mă doare! Nu accept momentele în care sunt jignită, eu nu am făcut asta. După tot ce s-a întâmplat, îmi vine foarte greu să mă uit la mine. Nu știu de ce nu am acordat mai multă atenție. Am lăsat să se înțeleagă altceva.

Asta cu violența mă doare, eu susțin femeile, copiii. Andrei nu a fost în situația de a mă înșela. În schimb, în trecut, mi s-a întâmplat asta. Acel bărbat nu era soțul meu, era iubitul meu, și totuși l-am iertat pentru infidelitate!

Dacă iert, nu înseamnă că accept sau promovez asta. Fiecare femeie are propriile reguli. Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Am greșit pentru că nu mi-am găsit cuvintele potrivite. Totul s-a dus într-o zonă de violență, abuz, crimă!

În 17 ani de carieră, am avut un discurs frumos, e prima oară când se întâmplă asta! E dureros! De o vreme încoace sunt foarte tristă, am luat pauză de la rețele de socializare. Am stat eu cu mine și am analizat”, a declarat Ilinca Vandici, la Kanal D.

„Inclusiv să mă înșele aș accepta!”

Ilinca Vandici (35 de ani) a făcut o serie de declarații controversate în emisiunea colegei sale de la Kanal D, Denise Rifai. Prezentatoarea de la "Bravo, ai stil!" i-a adus un elogiu soțului ei, Andrei Neacșu, pe care l-a pus mai presus decât propriul copil.

Prima oară în viața mea a fost Andrei. Indiferent ce s-ar întâmpla, el rămâne pe primul loc în viața mea. Noi doi împreună facem un cuplu pentru copilul nostru. Zian nu îi va lua locul și nu i-l va lua niciodată. Andrei este pe primul loc în viața mea”, a declarat Vandici.

În martie, când a fost invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Ilinca Vandici a declarat că i-ar ierta actualului partener până și infidelitatea.

I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute.

Andrei, nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce. Pentru toți banii din lume, nu aș renunța la familia mea”, a declarat atunci Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și omul de afaceri Andrei Neacșu au împreună un băiețel superb, Zian, în vârstă de cinci ani. Ilinca și Andrei s-au căsătorit în 2017, după nouă luni de relație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net