Florin Grozea, atac la adresa Ilincăi Vandici!

Ultima actualizare:

Ilinca Vandici a devenit ținta a numeroase critici, după o serie de declarații controversate, în emisiunea lui Denise Rifai și în podcastul lui Damian Drăghici, în care își expune propria percepție despre ce înseamnă un bărbat adevărat. 

Florin Grozea, atac la adresa Ilincai Vandici
Florin Grozea, atac la adresa Ilincai Vandici

Ilinca Vandici a fost aspru criticată pe social-media de către internauți, după ce și-a împărtășit părerile despre ce înseamnă în concepția ei, un ,,bărbat adevărat" și ce presupun de fapt îndatoririle acestuia, în cadrul interviului cu Denise Rifai, dar și la podcastul lui Damian Drăghici. 

Florin Grozea, antreprenor și fost solist al trupei Hi-Q, a criticat dur afirmațiile Ilincăi Vandici, după ce a vizionat clipurile și s-a declarat extrem de dezamăgit de mentalitatea prezentatoarei TV.

Grozea consideră că prezentatoarea ascunde o anumită suferință, pe care nu o conștientizează, și de aceea are o percepție nesănătoasă, potrivit căreia orice bărbat, care face un minimum de treburi casnice și se ocupă de îngrijirea copilului, devine inferior în ochii ei. 

Citește și Ilinca Vandici, confesiuni dureroase: «Am fost părăsită de un iubit». Cine e acel bărbat și ce a putut să îi spună

,,Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere.

Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. (Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa)

Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră...

Eu merg la Mega/Lidl/Carrefour și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca 😉 femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo.

PS: Sunt impresionat și mândru de sutele / miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca.", a scris Florin Grozea. 

image

Ilinca Vandici a creat un val de controverse cu afirmațiile sale

Ilinca Vandici a declarat cu convingere că un ,,bărbat adevărat" nu se duce nici măcar până la magazin să-și ia pâine, nu schimbă scutecele copilului și nici nu petrece timp în parc cu cel mic, deoarece, ,,un bărbat trebuie să rămână șmecher", a argumentat ea. 

În emisiunea lui Denise Rifai, Ilinca Vandici s-a lansat într-un discurs înflăcărat cu privire la faptul că femeile o invidiază pentru fizicul și cariera ei, apoi vedeta a început să-și elogieze soțul, pe Andrei, spunând că partenerul este pe primul loc în viața ei și nici măcar propriul copil nu-i poate locul. 

Citește și Ilinca Vandici își divinizează soțul: «Andrei este pe primul loc în viața mea. Zian nu îi va lua locul»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net