Smiley a filmat scene deocheate cu o colegă de breaslă. Cum a reacționat Gina Pistol

Ultima actualizare:

Noul film cu Smiley într-unul dintre rolurile principale face vâlvă printre fanele lui căci artistul apare în ipostaze incendiare împreună cu Andrada Popa, ex LaLa Band și „Pariu cu viața". Cei doi au filmat în pădure, la câteva grade minus, scene de sex pentru pelicula „Legații" în regia lui Iura Luncașu.

cub gina pistol animat gif

Pentru cei ce nu au văzut încă pelicula „Legații", în regia lui Iura Luncașu, le spunem că au ratat momente savuroase pline de umor, adrenalină, dar și de sex. Pentru că Augustin Viziru (41 de ani) are o scenă fierbinte, iar Smiley (38 de ani) una și mai și.

Vezi și: Smiley, despre Gina Pistol și viața de familie 

Pelicula a fost filmată în anul 2020 în munți, iar Gina Pistol a fost și ea prezentă la filmări, însă nu și la cea în care Smiley a apărut în ipostaze deocheate alături de colega de peliculă. Zilele trecute ne-am întâlnit cu actrița Andrada Popa (24 de ani), ex LaLa Band și „Pariu cu viața", care ne-a oferit detalii savuroase de la filmări.

image

„În afară de faptul că eram legați și eram în pandemie, e o scenă cu mine și Smiley, în care se întâmplă anumite lucruri... pasionale. Trebuie să te uiți, dacă nu te-ai uitat. E o scenă în care, noi, legați acolo, ne-am gândit «hai că ar fi o idee bună să aprindem focul», la figurat, în pădure. Scena dintre mine și Smiley a fost probabil cea mai așteptată de către colegii de platou care au făcut toate glumele posibile și imposibile timp de 3 săptămâni. Secvența a rămas printre ultimele de filmat așa că am avut destul timp să mă stresez. Deși pe TV nu apar decât 10-15 secunde, noi am filmat duble din toate unghiurile.

image

Îmi aduc aminte că prima dublă a început cu stângul. A trebuit să îl împing pe Smiley pe spate, iar el mi-a pus piedică din greșeală și am căzut unul peste altul și ne-am dat cap în cap. Nu pot să spun că a fost o scenă grea, dar a fost cu siguranță o provocare", spune Andrada Popa.

„Eu, când eram mai mică, am fost, ca orice om, fană Smiley și când am citit scenariul am zis: «Aoleu, nu pot să cred că se întâmplă treaba asta!». Dar a fost o experiență foarte mișto. Eu spun că a ieșit ce trebuie. Vă invit să vedeți filmul în care mai joacă Nicole Cherry, Ștefania și Speak, Skizzo Skillz sau David Ioniță aka Keed, solistul din trupa Șatra B.E.N.Z. și participant la «Chefi la cuțite»",  spune solista care a revenit în țară, dar și în muzică pentru că a lansat o piesă nouă.

Vezi și: Smiley și Gina Pistol, secvențe erotice în cel mai recent videoclip al artistului 

„Nu cu Smiley, dar nu au intrat zilele în sac. Momentan m-am întors de la Londra și am lansat videoclipul piesei «If he wanted to he would» în care am un look a la Lady GaGa. Vă invit să-l vedeți și voi pe Youtube!”, competează Andrada, în exclusivitate pentru Click!.  

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net