Gina Pistol revine la Asia Express! Unde se va desfășura noul sezon

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au început pregătirile pentru al cincilea sezon al reality-showului ,,Asia Express", de la Antena 1, iar de această dată concurenții vor face față provocărilor într-o zonă exotică și plină de provocări, America de Sud. 

Gina Pistol revine la Asia Express, într-o nouă locație exotică
Gina Pistol revine la Asia Express, într-o nouă locație exotică

Și anul acesta fanii reality-showului ,,Asia Express" trebuie să știe că producătorii și echipa s-au apucat de lucru pentru un nou sezon al celei mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1. Deja s-au stabilit țările pentru trasee, iar unii dintre concurenții-vedete sunt gata de start. Cu alții se duc încă negocieri drastice!

Citește și Gina Pistol, revenire spectaculoasă! Cum arată vedeta la filmări

Veste bună pentru fanii îndrăgitului reality-show "Asia Express", de la Antena 1. După patru sezoane filmate în Vietnam, Laos, Cambodia, Thailanda (sezonul 1), Sri Lanka și India (sezonul 2), Filipine și Taiwan (sezonul 3), Turcia, Georgia, Iordania și Israel (sezonul 4), iată că producătoarea emisiunii Mona Segall și echipa ei au stabilit un traseu inedit pentru ,,Asia Express-sezonul 5", care se va desafăsura în Mexic și Columbia, mai precis în capitala Bogota.

Se aude că Gina Pistol se va întoarce la cârma emisiunii și că Irinei Fodor i se vor da alte proiecte pe mână, însă nimic nu este bătut în cuie deocamdată. Cât despre noii concurenți, producătorii reality-showului ,,Asia Express" și-au trimis deja ofertele către potențialii concurenți. 

În ceea ce privește echipa de coprezentatori, Oase și actorul Marius Damian vor colabora și de această dată la ,,Asia Express". 

Click! va anunța în curând și vedetele care vor participa la noul sezon incendiar Asia Express, precum și alte detalii despre competiția de aventură. 

Asia Express, o experiență memorabilă

Asia Express este un reality show de aventură, care a fost foarte îndrăgit de publicul român, încă de la prima ediție, difuzată în 2020. Echipele care participă la concurs trebuie să parcurgă trasee de mii de kilometri, prin mijloace proprii, făcând autostopul sau cheltuindu-și puținele resurse financiare pe transportul în comun. 

Printre vedetele care au dorit să-și testeze limitele la Asia Express, se numără Vica Blochina, care a făcut echipă cu Daniela Crudu, CRBL alături de Oase, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu sau Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța. 

Echipa care dă dovadă de cea mai multă tenacitate și anduranță, pleacă acasă cu un premiu de mii de euro și cu o experiență de neuitat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net