Irina Fodor, cel mai greu moment de la Asia Express. «Simţeam că, după alea două săptămâni, gata, o să clachez»

Ultima actualizare:

Irina Fodor a avut, în 2021, o perioadă foarte aglomerată, pe plan profesional. Prezentatoarea Antena 1, care acum este la cârma emisiunii “Dancing on Ice”, a fost plecată din ţară, la filmările “Asia Express” şi “Chefi fără limite”, aşa că a fost departe de familia sa. Invitată la podcast-ul Lorenei Buhnici, Irina a rememorat clipele grele de la “Asia Express”, un show care este o încercare nu doar pentru concurenţi, ci şi pentru echipa de producţie.

Irina Fodor a prezentat Asia Express
Irina Fodor a prezentat Asia Express

Irina Fodor este “pe val”. Prezentatoarea a avut numai proiecte importante în utlima perioadă, dar asta a însemnat şi că a trebuit să stea departe de soţul ei, Răzvan şi de fiica lor, Diana. Cinci luni ale lui 2021, Irina nu a fost acasă, aşa cum a povestit chiar ea.

Am fost plecată aproape cinci luni, Răzvan a avut şi el proiecte, ne-am văzut cam jumătate doar. Asia Express, Chefi fără limite. Tot două luni fiecare, doar că la Chefi ne mutam la un interval mai lung. Dar tot trezit de dimineaţa, tot împachetat rapid”, a povestit Irina, la podcast-ul Lorenei Buhnici.

Echipa de producţia a Asia Express doarme trei ore pe noapte

Cea mai grea experienţă a fost însă cea de la Asia Express, unde nu doar concurenţii nu prind prea multe ore de somn. Şi echipa de producţie trebuie să fie în picioare la ore neomeneşti, iar Irina a dormit cam patru ore pe noapte, pe perioada filmărilor.

“Eu reuşeam să mai adorm pe la 11.30, 12. La 4 eram în picioare, zilmnic, Dar echipa de producţie, care trebuie să se asigure că ne primesc unde vrem să mergem, aprobările sunt cerute cu luni înainte, nu poţi să îţi permiţi greşeli. Echipa de producţie nu prinde mai multe de trei ore de somn pe noapte, timp de două luni. Fără schimburi, e un nucleu care lucrează constant. E multă muncă, dar este un proiect, mi se pare, ca niciun altul”, a mai spus Irina Fodor.

Irina Fodor a pus umărul la cărat echipament, la Asia Express

În plus, din postura de prezentatoare, soţia lui Răzvan Fodor trebuia să fie mereu înainte concurenţilor, în aceleaşi condiţii ca şi ei, tot cu o maşină sau pe jos, dacă locul de întâlnire era mai greu accesibil. În acele situaţii, chiar, Irina a pus şi ea mână şi a carat echipament, pentru că nu avea ce face.  

“Eu trebuia să fiu înaintea concurenţilor. Era o cursă contra-cronometru. Ei au un GSP în rucsac, eu din van-ul meu de gazdă, vedeam unde sunt. Dar van-ul meu, spre deosebire de maşinile mici pe care le luau ei, se mişca mai greu, aveam şi echipamente. Eram toţi călare pe şofer. Unde ajung ei cu greutate, ajung şi eu la fel de greu. Mai dăm o mână de ajutor, cărăm ca nişte hamali până în vârful dealului. Eu trebuie să mă controlez până vin ei. Ei sunt mai rău ca noi, obosiţi, înfomentaţi”, a mai adăugat Irina Fodor.

Irina Fodor: "Concurenţii trăiesc tot felul de umilinţe"

Irina a recunoscut că, pentru echipă, a fost mult mai uşor însă: ei aveau cum să mănânce. Concurenţii însă sunt nevoiţi să îndure tot felul de umilinţe, pe parcusul show-ului.

“Micul dejun, cel puţin, îl prindeam. Mai prindeai o salată, o shaorma. Aveam bani să o cumpărăm. Concurenţii trăiesc tot felul de umilinţe, oamenii nu sunt calzi şi primitori peste tot. Unii îi cred cerşetori, şarlatani. Ori când vii din ţara ta, unde eşti VIP şi ajungi acolo şi te trezeşti că se uită la tine ca ultimul om, trebuie să treci peste asta”, a spus Irina.

Cel maii greu moment pentru Irina Fodor, la Asia Express

Cel mai greu i-a fost prezentatoarei în ultimele două săptămâni de Asia Express, când a simţit că va claca dacă nu va reuşi să îşi vadă familia. A avut însă, sprijinul colegilor de platou, fără de care nu ar fi rezistat.

“M-am detaşat mult de mine, era greu, dacă stăteam ancorată în sentimentele mele, m-am detaşat de multe. Eu am o echipă senzaţională. Funcţionam ca o mică familie. Am lăsat cât s-a putut dorul de casă. Cel mai aprig a fost în ultimele două săptămâni, simţeam că dacă nu îmi văd copilul şi soţul după alea două săptămâni, gata, o să clachez. Pe de altă parte, Mihai şi Elvira Petre plângeau când vorbeam de fetiţele lor, ce să faci”, a completat Irina Fodor.

Irina şi Răzvan Fodor, mariaj de 12 ani

Irina şi Răzvan Fodor sunt împreună de peste 14 ani şi au o căsnicie de 12 ani. Cei doi, între care există o diferenţă de 13 ani, s-au cunoscut pe vremea când Irina era încă studentă la Facultatea de Jurnalism din Bucureşti.

Cuplul are şi o fetiţă, Diana, născută în 2010. Când a rămas gravidă, Irina a început să aibă pierderi de memorie, de care povesteşte însă cu umor.

"Pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate odată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă! Cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiţi să…»”, a spus, la un moment dat, Irina Fodor, pe blogul său.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net