Irina Fodor, ținută provocatoare la Dancing on Ice! A îmbrăcat o rochie extrem de decupată

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii „Dancing on Ice”, difuzată de Antena 1, a purtat o ținută provocatoare în ediția de sâmbătă seara, 12 martie. Soția lui Răzvan Fodor s-a prezentat într-o rochie îndrăzneață, cu un decupaj generos. 

Irina Fodor, ținută provocatoare la Dancing on Ice Foto: Instagram
Irina Fodor, ținută provocatoare la Dancing on Ice Foto: Instagram

Irina Fodor și Ștefan Bănică, prezentatorii emisiunii „Dancing on Ice - Vis în doi”, au dat startul unei noi ediții a show-ului, sâmbătă seara, făcându-și apariția pe scenă extrem de eleganți, așa cum i-au obișnuit pe telespectatori.

Irina Fodor, ținută provocatoare la „Dancing on Ice”

Deși mereu a avut ținute bine puse la punct, Irina Fodor a strălucit în această seară într-o ipostază în care nu se arată prea des, purtând o rochie îndrăzneață!

Cea de-a doua ediție a emisiunii „Dancing on Ice” a venit la pachet cu o mulțime de surprize pentru publicul de acasă: noi echipe, momente unice pe gheață, dar și o apariție a prezentatoarei Irinei Fodor, care nu a putut fi trecută cu vederea.

Prezentatoarea TV a îmbrăcat o rochie strălucitoare, cu un decupaj generos pe o parte, care i-a pus în evidență atuurile fizice. Crăpătura ținutei pornește din zona gâtului și îi traversează acesteia partea stângă a corpului, lăsând la vedere și puțin din zona decolteului și terminându-se jos de tot, odată cu lungimea rochiei.

Pentru a completa outfit-ul din această seară, Irina Fodor a optat pentru o pereche de cercei lungi, un machiaj discret și o coafură simplă.

În prima ediție a show-ului de dans pe gheață au intrat 5 perechi, iar celelalte 4 perechi din concurs au evoluat în cea de-a doua ediție. Concurenții primesc un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor.

La finalul tuturor prestațiilor, s-a făcut un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele două clasate au intrat la duel, iar cea care a obținut cel mai mic punctaj a fost nevoită să părăsească competiția. În ediția de sâmbătă, 12 martie, această echipă a fost formată din Cătălin Cazacu și Codruța, care au ieșit din concurs.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net