Moment emoționant! Două fetițe ucrainene au patinat pe scena Dancing on Ice, în scop umanitar

#Dancing on Ice

Două mici patinatoare din Ucraina au avut un moment emoționant pe scena de la „Dancing on Ice”, în ediția de debut a emisiunii de sâmbătă, seară, 5 martie.

image
Două fetițe ucrainence au patinat pe scena Dancing on Ice, în scop umanitar Foto: Captură Video

Cele două fetițe, Eva și Vica, au venit în România însoțite de mamele lor, înainte de începerea conflictului ruso-ucrainean, pentru a participa la concursuri de patinaj. Ulterior, au fost nevoite să rămână aici, după ce rudele de acolo le-au avertizat să nu se întoarcă în Ucraina, din cauza conflictului armat care se duce în prezent acolo.

Poate că ele nu înțeleg cu exactitate de ce nu se pot întoarce acasă și poate că nici nu trebuie să înțeleagă, având vârste atât de fragedede, de 10 și 11 ani. Cert este că cele două mici patinatoare au avut un moment sensibil pe scena de gheață de la „Dancing on Ice”, emoționând publicul și juriul deopotrivă.

fetite patinaj png
Vica și Eva au dansat la „Dancing on Ice” în scop umanitar Foto: Captură Video

 Vica și Eva, două mici patinatoare din Ucraina, moment emoționant la „Dancing on Ice”

Vica și Eva, două mici patinatoare din Ucraina au emoționat publicul prin numărul lor de patinaj artistic de la Dancing on ice. Cele două fetițe au dansat pentru un scop caritabil, în vederea strângerii de fonduri pentru toți copiii ucraineni marcați de război. La finalul numărului lor, cei prezenți în sală s-au ridicat în picioare și le-au aplaudat pe micuțe preț de câteva minute.

Uniți pentru copiii războiului. Cum poți ajuta

Peste 50.000 de refugiați din Ucraina au căutat adăpost în România, dintre care majoritatea sunt femei și copii, având în vedere că bărbații au fost nevoiți să rămână pentru a-și apăra țara.

În timpul numărului celor două mici patinatoare, a fost afișat și un mesaj prin care cei de acasă au aflat cum pot ajuta persoanele în nevoie, în special copiii care suferă din cauza războiului. Cei de acasă au putut dona 2 euro prin SMS la 8848 cu textul „COPIL”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
cub alexandru arsinel png
Alessia Raiciu 3 webp
cub laurette png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg