Chef Nicolai Tand, accidentat înainte la "Dancing on ice". Poza care i-a îngrijorat pe fani

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Îndrăgitul chef Nicolai Tand a făcut un salt de la gastronomie, la spectacolul pe gheață, fiind cooptat în show-ul ”Dancing on ice – Vis în doi", care începe sâmbătă, 5 martie, la Antena 1. S-ar părea că este cam greu și să patineze, și să danseze, iar acesta s-a accidentat deja, apărând pe rețelele sociale cu un guler cervical. Rămâne de văzut dacă îl vom mai vedea în prima ediție a show-ului, alături de partenera sa, Daniela Niță.

Chef Nicolai Tand și partenera lui de dans
Chef Nicolai Tand și partenera lui de dans

Pe 5 martie începe la Antena 1 ”Dancing on ice – Vis în doi", un reality- show în care 9 vedete și partenerii lor luptă pentru rezolvarea unor povești emoționante. Printre concurenții VIP se numără și Chef Nicolai Tand (47 de ani), care se păre că deja s-a accidentat la repetiții, show-ul fiind live.

Chef Nicolai Tand poartă guler cervical
Chef Nicolai Tand poartă guler cervical

Bărbatul a apărut pe rețelele sociale purtând un guler cervical. Acesta nu se simte foarte bine și chiar și-a anulat câteva întâlniri de afaceri, una chiar cu celebrul actor Cristopher Lambert ("Highlander - Nemuritorul",  "Tarzan"), care filmează o pelicula pentru Hollywood, la Castel film.

Chef Nicolai Tand, primele impresii despre  "Dancing on ice"

Chef-ul a povestit unor prieteni că este greu acest proiect și că din cauza nenumăratelor căzături a fost nevoit să poarte gulerul respectiv. Să sperăm că nu este așa de grav și că va putea participa în ediția de debut a emisiunii, transmisă de Antena 1 de la ora 20.00. În caz că doctorii nu-i mai dau voie să participe, este posibil să fie înlocuit cu o altă vedetă.

Chef Nicolai Tand și îndrăgitul actor Cristopher Lambert. Foto: Instagram
Chef Nicolai Tand și îndrăgitul actor Cristopher Lambert. Foto: Instagram

Dar iată ce spune Cheful de la "Neatza cu Răzvan și Dani despre acest show: "Dancing on ice – Vis în doi e un pariu pe care îl fac cu mine și cel mai bun antrenament de care aș fi putut avea parte vreodată! Când vezi câte resurse sunt angrenate, câți oameni sunt implicați, câte eforturi se fac pentru a aduce în fața voastră un spectacol fără cusur...e copleșitor!

Copleșitor a fost și momentul în care am călcat pe gheață. Am descoperit mușchi pe care nu știam că îi am și mi-am dat seama că abia la 40 și ceva de ani am înțeles ce înseamnă febra musculară. Dar, îi foarte fain și eu mă bucur ca un copil de fiecare zi pe patine și de fiecare lucru nou pe care îl învăț”, a mărturisit acesta.

Cine este partenera din emisiune a lui chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand va dansa pe gheață alături de Daniela Niță și va lupta pentru a-i îndeplini visul de a reveni în țară, după ani în care a stat departe de casă. Antrenoare de patinaj artistic, Daniela își dorește să poată relua legătura cu gheața, să se antreneze și să susțină financiar viitorul sportiv în tenis al băiețelului său, în vârstă de doar 6 ani. Nu e la primul show de acest fel. Dacă va mai amintiți, Antena 1 a mai avut un show de dans care s-a numit "Dansezi printre stele" și a fost difuzat în 2014. Atunci, parteneră i-a fost Elena Andreianu, soția lui CRBL.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net