Prima eliminare de la Dancing on Ice! Ce echipă a plecat acasă în urma duelului

#Dancing on Ice

În ediția de sâmbătă seară, 12 martie, a emisiunii Dancing on Ice, una dintre echipele concurente a trebuit să părăsească show-ul, după ce a primit cele mai mici note din partea juriului, în urma duelului.

image
Prima eliminare de la Dancing on Ice Foto: Captură Video

Deși au evoluat mult de la prima apariție și de la repetiții, două echipe au ajuns în cele din urmă la duel. La ultimul dans, concurenții și-au dorit să arate tot ce au avut mai bun, însă, din păcate, o echipă a plecat acasă, în urma voturilor juriului. 

Echipele care au intrat la primul duel de la Dancing on Ice

Prima echipă condamnată la duel a fost formată din Iulia Albu și Marian. Perechea salvată în ediția de sâmbătă seară a fost cea cu partenerii Cosmin Natanticu și Maria, în timp ce, astfel, la duel au fost propuși Cătălin Cazacu și Codruța.

Astfel, echipele din prima săptămână care au obținut cele mai mici note, au ajuns în ediția a doua la duel, după ce și-au prezentat numerele și restul concurenților, aceștia din urmă reușind să obțină punctaje mai mari.

Clasamentul final a fost obținut după ce și echipele formate din Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Cosmin Natanticu și Maria și Nicolai Tand și Daniela au urcat pe scenă pentru a-și prezenta numerele artistice.

Ei s-au descurat mai bine, se pare, așadar au trecut fără probleme în etapa următoare de la Dancing on Ice. Astfel, tot echipele din ediția trecută, despre care s-a spus că vor intra la duel, au avut, la final, cele mai mici punctaje.

Cătălin Cazacu si Codruța alături de Iulia Albu si Marian a fost ultimele echipe clasate în ediția trecută, iar acest lucru nu s-a schimbat nici astăzi.

stanga
dreapta
dancing on ice3 png
dancing on ice2 png
dancing on ice4 png
catalin cazacu dancing on ice jpg
dancing on ice vedete png

Cătălin Cazacu și Codruța, eliminați de la Dancing on Ice

Președintele juriului din această săptămână, Cornel Gheorghe, a decis ca perechea salvată să fie formată din Iulia și Marian, văzând în cei doi mai mult potențial, astfel Cătălin Cazacu și Codruța au fost eliminați din competiție.

„Îmi pare rău și o să spun că e vina mea pentru că nu am putut să o duc pe Codruța mai departe, deși mi-aș dori foarte tare. Atât s-a putut. A fost o experiență senzațională pentru mine. Le urez colegilor un drum lung și ușor. Noi ne ducem la soare că ne-a ajuns cu frigul și cu gheața.”, a declarat Cătălin Cazacu, la auzul veștilor.

Prezentatorii emisiunii au anunțat că tema ediției de săptămâna viitoare este „filme celebre”, astfel că perechile vor urca pe scena de gheață interpretând roluri interesante, ale celor mai apreciate producții Hollywoodiene și nu numai.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

t

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
zodiac 600x400 jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg