Dancing on Ice, debut spectaculos! Echipele care vor concura în ediția viitoare

#Dancing on Ice

Spectacolul și emoția au fost la ele acasă în ediția de debut a emisiunii „Dancing on Ice”, de la Antena 1. Doar 5 perechi și-au prezentat momentele artistice în prima ediție, astfel că urmează ca alte 4 echipe să „spargă gheața”, la figurat doar, să sperăm, și să le arate telespectatorilor ce le-au pregătit.

image
Dancing on Ice, debut spectaculos pe micile ecrane Foto: Antena 1

Echipele formate din Ruby și Szolt, Cătălin Cazacu și Codruța, Iulia Albu și Marian, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana au fost cele care și-au demonstrat curajul și îndemânarea pe gheață, în prima ediție.

Emisiunea „Dancing on Ice”, debut spectaculos

Vedetele și-au arătat capacitatea de a învăța, de la zero, un sport spectaculos, într-un timp atât de scurt, iar partenerii lor și-au demonstrat răbdarea și perseverența, totul pentru îndeplinirea unui vis.

Notele acordate de către cei patru jurați, Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, dar și votul publicului, au dus la un clasament provizoriu până săptămâna viitoare, când restul echipelor vor avea ocazia să își prezinte numerele.

După ce au fost numărate și voturile celor de acasă, Ruby si Szolt au ocupat prima poziție, urmați de Oase si Andreea pe doi și Jean Gavril si Ana pe locul trei. Astfel, aceste echipe și-au asigurat locul în etapa următoare.

stanga
dreapta
Oase si Andreea jpg
Jean Gavril si Ana jpg
Ruby si Szolt jpg
Iulia Albu si Marian jpg
Catalin Cazacu si Codruta jpg
Moment fetite Ucraina jpg
Zabato   King of Africa jpg

Cele 4 echipe care vor concura în ediția de săptămâna viitoare

Ultimele două echipe clasate, Cătălin Cazacu si Codruța, Iulia Albu si Marian sunt în pericol de a intra la duel în cazul în care clasamentul nu se va modifica în următoarea ediție.

Sâmbăta viitoare vor urca pe scena de gheață perechile formate din Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Cosmin Natanticu și Maria și Nicolai Tand și Daniela, gata și ele de un spectacol total în numele unui vis. 

Prima ediție a show-ului Dancing on Ice – Vis în doi a marcat și startul campaniei „Uniți pentru copiii războiului”, campanie umanitară de strângere de fonduri pentru copiii ucraineni afectați de război, lansată de Fundația Mereu Aproape și Antena 1. Cei de acasă pot dona 2 euro prin SMS la 8848 cu textul „COPIL”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
Cristiana Dobre 4 jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg