Dancing on Ice, debut spectaculos! Echipele care vor concura în ediția viitoare

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Spectacolul și emoția au fost la ele acasă în ediția de debut a emisiunii „Dancing on Ice”, de la Antena 1. Doar 5 perechi și-au prezentat momentele artistice în prima ediție, astfel că urmează ca alte 4 echipe să „spargă gheața”, la figurat doar, să sperăm, și să le arate telespectatorilor ce le-au pregătit.

Dancing on Ice, debut spectaculos pe micile ecrane Foto: Antena 1
Dancing on Ice, debut spectaculos pe micile ecrane Foto: Antena 1

Echipele formate din Ruby și Szolt, Cătălin Cazacu și Codruța, Iulia Albu și Marian, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana au fost cele care și-au demonstrat curajul și îndemânarea pe gheață, în prima ediție.

Emisiunea „Dancing on Ice”, debut spectaculos

Vedetele și-au arătat capacitatea de a învăța, de la zero, un sport spectaculos, într-un timp atât de scurt, iar partenerii lor și-au demonstrat răbdarea și perseverența, totul pentru îndeplinirea unui vis.

Notele acordate de către cei patru jurați, Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, dar și votul publicului, au dus la un clasament provizoriu până săptămâna viitoare, când restul echipelor vor avea ocazia să își prezinte numerele.

După ce au fost numărate și voturile celor de acasă, Ruby si Szolt au ocupat prima poziție, urmați de Oase si Andreea pe doi și Jean Gavril si Ana pe locul trei. Astfel, aceste echipe și-au asigurat locul în etapa următoare.

Cele 4 echipe care vor concura în ediția de săptămâna viitoare

Ultimele două echipe clasate, Cătălin Cazacu si Codruța, Iulia Albu si Marian sunt în pericol de a intra la duel în cazul în care clasamentul nu se va modifica în următoarea ediție.

Sâmbăta viitoare vor urca pe scena de gheață perechile formate din Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Cosmin Natanticu și Maria și Nicolai Tand și Daniela, gata și ele de un spectacol total în numele unui vis. 

Prima ediție a show-ului Dancing on Ice – Vis în doi a marcat și startul campaniei „Uniți pentru copiii războiului”, campanie umanitară de strângere de fonduri pentru copiii ucraineni afectați de război, lansată de Fundația Mereu Aproape și Antena 1. Cei de acasă pot dona 2 euro prin SMS la 8848 cu textul „COPIL”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net