Jean Gavril, show total la Dancing on Ice. A patinat ca un profesionist! Echipele care riscă să intre la duel

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Jean Gavril, în vârstă de 28 de ani, a cucerit podiumul de gheață la „Dancing on Ice”, chiar la debutul emisiunii pe micile ecrane. Sâmbătă, 5 martie, în prima ediție a concursului, cântărețul a demonstrat că, pe lângă muzică, mai are și alte talente ascunse!

Jean Gavril și Ana Maria Ion, show pe scena de gheață de la Dancing on Ice  Foto: Captură Video
Jean Gavril și Ana Maria Ion, show pe scena de gheață de la Dancing on Ice Foto: Captură Video

Emisiunea „Dancing on Ice”, difuzată de Antena 1, a debutat pe micile ecrane sâmbătă, 5 martie, atunci când 5 perechi din cele 9 intrate în concurs și-au prezentat numerele artistice. Cântărețul Jean Gavril o are parteneră pe Ana Maria Ion, care i-a zis din prima că are potențial pe gheață, fiind înalt și zvelt.

Jean Gavril și Ana Maria Ion, show total la „Dancing on Ice”

Încă de la repetiții, și antrenoarea emisiunii i-a remarcat talentul lui Jean, spunându-i că pare că a mai exersat patinajul. Acesta a glumit și a spus că i se trage de la mersul pe role, acesta fiind motivul pentru care se pricepe.

Cert este că artistul, alături de partenera lui, au făcut show în toată regula sâmbătă seară, iar preț de câteva minute a părut că telespectatorii privesc un concurs de patinaj în care participă adevărați profesioniști. S-a dezechilibrat la un moment dat, însă per total, Jean Gavril le-a făcut impresie bună și juraților, dar și celor de acasă. 

.Jean vrea să-și ajute partenera, pe Ana Maria Ion, să ajungă în străinătate și să învețe cât mai multe despre patinajul artistic, iar apoi să revină în România și, în baza studiilor ei, să câștige toate concursurile, atât naționale, cât și, de ce nu, și internaționale. Acesta este visul pentru care luptă cei doi în competiție.

Ana este deja patinatoare, însă la individual, iar Jean este primul partener pe care ea l-a avut pe gheață! Jurații le-au spus celor doi că perechea lor s-a apropiat cel mai mult de echipele profesioniste, iar dacă se întâlneau de acum 6 ani, cine știe, poate Jean și-ar fi schimbat vocația.

Echipele cel mai puțin votate de către publicul de acasă

Iar efortul lor nu a fost deloc trecut cu vederea! Juriul le-a oferit celor doi printre cele mai mari note, un total de 28 de puncte, iar publicul i-a votat în număr mare, astfel că au trecut cu bine mai departe în următoarea etapă a concursului. 

Alături de ei, au mai fost salvați de public Oase și Andreea Ureche, dar și Ruby și partenerul ei, Zsolt Kerekes. Posiblele perechi care ar putea intra la duel sunt, astfel, formate din Iulia Albu și Marian Prisăcaru și echipa lui Cătălin Cazacu alături de Codruța Moiseanu, ei fiind votați cel mai puțin și primind și note destul de mici și din partea juriului, în urma prestațiilor de sâmbătă seara.

Momentan, însă, clasamentul este unul provizoriu, având în vedere că mai sunt 4 perechi care urmează să își prezinte numerele în ediția viitoare. Abia atunci se va stabili clasamentul exact, după ce toate echipele și-au prezentat momentele artistice, și atunci vom afla și cine intră, cu adevărat, la duel, urmând ca una dintre echipe să părăsească show-ul.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Costel Corduneanu FB jpg
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net