INTERVIU EXCLUSIV Viața lui Oase, așa cum nu se vede la TV. A renunțat la un proiect de suflet pentru emisiunea de la Antena 1

#Dancing on Ice

Ionuț Dongo, alias Oase, s-a făcut remarcat mai întâi ca dansator, apoi ca partener al lui CRBL la "Asia Express", iar cum ca și patinator care împlinește vise la "Dancing on ice: Vis în doi". Am stat de vorbă cu el despre proiectele sale, despre cât de greu este la emisiunea de patinaj dansant de la Antena 1, și iată ce ne-a declarat în interviul exclusiv care urmează.

cub oase dance on ice animat bun gif
  • Click!: Participi la o nouă emisiune, "Dancing on ice: Vis în doi". Cum ți se pare experiența?

Oase: Este o experiență extraordinară, pentru că este ceva total nou și diferit pentru mine. Cea mai grea provocare de până acum, pentru că este dependentă de ceva ce am învățat de la zero.

  • Știai să patinezi? Cât de repede ai învățat?

Nu știam deloc să patinez, a fost pentru prima oară când m-am urcat pe patine. Cred că am învățat cât de repede s-a putut, pentru că nu am frică și m-am aruncat cu capul înainte.

  • E mai greu să dansezi sau să patinezi? De câte ori ai căzut sau te-ai accidentat?

Este mult mai greu să patinezi, decât să dansezi. Iar accidentările sunt la ordinea zilei. Mă accidentez în fiecare zi, non-stop, la cot, la genunchi.

  • Dansezi cu Andreea Ureche pentru visul Andreei Ramona Voicu. Ai ajuns să le cunoști pe cele două și să te implici în visul partenerei?

Mă înțeleg de minune cu partenera mea, Andreea Ureche, iar împreună dansăm pentru visul Andreei Voicu. Acum am ajuns să înțeleg mult mai bine visul ei de a ajunge la Olimpiadă. Ținând cont că am început să patinez, îmi dau seama despre câtă muncă și dăruire este vorba pentru a îndeplini un astfel de vis.

Oase, concurent la "Dancing on Ice"
Oase, concurent la "Dancing on Ice"
  • Câte kilograme ai slăbit pînă acum?

Nu știu să zic cu exactitate câte kilograme am slăbit, dar știu, că slăbesc întruna.

  • Patinajul vine la pachet cu frigul, am văzut că la antrenamente sunteți mereu cu nasul roșu și îmbrăcați gros. Nu ți-e frică să nu te îmbolnăvești?

Este foarte frig la patinoar, non stop îți curge nasul. Acum este însă mai bine, pentru că s-a mai încălzit un pic. Au trecut 3 luni deja, ne-am obișnuit, nu avem de ales.

  • Cu cine te înțelegi cel mai bine dintre "rivalii" din emisiune?

Cel mai bine mă înțeleg cu partenera mea, Andreea Ureche, iar dintre “rivali” mă înțeleg bine cu toată lumea. Această competiție ține cel mai mult de tine, să-ți faci bine numărul, dar și de cât de repede avansează și cât de bine prestează și fiecare echipă în parte.

  • Ce loc ocupă dansul acum în viața ta? Dar patinajul?

Acum, dansul ocupă iar un loc important în viața mea, pentru că am început să dansez la emisiune cu ajutorul coregrafilor de la COBO, Cocuța și Bogdan Boantă. Cu patinajul sunt puțin șocat, pentru că am început să mă îndrăgostesc de patinajul artistic și cred că și după ce se încheie emisiunea voi continuă să patinez.

  • Când ți-ai descoperit pasiunea pentru dans?

Pasiunea pentru dans a început când eram în clasa a 5-a și ne “aruncam” din stânga în dreapta cum vedeam și noi pe la televizor. Ne-am apucat dintr-o prostie de dans, dar nu mai știu acum câți ani.

  • Ce s-a întâmplat cu barul pe care l-ai deschis după ce ai câștigat "Asia Express"? Te mai ocupi de el?

Momentan, cu proiectul "Dancing on Ice" în derulare, am pus barul pe hold. Dar mai urmează un proiect, astfel că nu prea mai am timpul necesar să mă ocup de asta.

  • Îți dorești să mai faci televiziune?

Bineînțeles că mai doresc să fac televiziune. Sunt aici și aș vrea să fiu aici toată ziua.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net