Oase și-a îndeplinit visul cu premiul de la Asia Express! Ce a făcut partenerul lui CRBL cu banii

Ultima actualizare:

    Oase și CRBL au câștigat Asia ExpressFoto: Antena 1
Oase și CRBL au câștigat Asia ExpressFoto: Antena 1

Imediat după ce a câștigat cel de-al doilea sezon al show-ului Asia Express, difuzat de Antena 1, Oase, pe numele lui real Ionuț Dongo, a declarat în repetate rânduri că va folosi premiul pentru a-și îndeplini visul, acela de a avea un bar în centrul Capitalei.

Zis și făcut! După o vară întreagă în care a zugrăvit, a vopsit, a cărat saci de nisip și mobilier, a venit momentul să își vadă visul cu ochii. Kuma este numele barului pe care acesta l-a deschis zilele trecute în centrul capitalei. CRBL și Oase au plecat acasă după Asia Express cu 30.000 de euro. 

Oase și-a deschis un bar în centrul Capitalei
Oase și-a deschis un bar în centrul Capitalei

Și-a denumit barul după pisică

„Am fost întrebat de la ce vine Kuma. Oamenii s-au gândit că e ceva elaborat, are o semnificație ascunsă, dar vă mărturisesc că eu nu am stat prea mult pe gânduri atunci când am ales numele barului, așa că l-am numit după pisica mea. Bine, acum e mai greu ca prietenii să își dea seama dacă vorbesc despre bar sau despre pisică”, a povestit Oase.

În ceea ce privește amenajarea interioară, barul a fost personalizat de cei apropiați. „Tablourile de pe pereți sunt făcute de prietenii mei și de iubita mea. Chiar m-am dorit să fie un loc exact așa cum îmi place mie, un loc pentru distracție și bună dispoziție, pentru că asta mă caracterizează”, a mai adăugat el.

Oase și CRBL, uniți de pasiunea pentru dans și Kendama

Despre Oase, CRBL a spus: “Este un nemernic, dar sincer, cred că ne completăm reciproc. Are și talente ascunse, a fost un dansator foarte bun până când cântarul i-a spus altceva. Sper să-mi țină spatele în showul ăsta”.

"Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase. Și de acolo numele. Îmi plac foarte mult gogoșarii și gogonelele", a completat Oase în filmulețul de prezentare de dinaintea începerii emisiunii Asia Express.

Oase este unul dintre cei mai mari suținători ai fenomenului kendama în România, fost participant la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România.

Citește și

Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express. Care e numele lui real

Totul despre prietenia dintre CRBL si Oase, câștigătorii de la «Asia Express»

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net