Alina Dincă, protejata lui Smiley, s-a dezbrăcat după ce a slăbit 55 kilograme!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Profesoara de canto a lui Smiley de la "Vocea României" a revenit în atenția fanilor ca actriță și solistă. Însă premiera pentru Alina Dincă e că după ce a slăbit 55 de kilograme a avut curajul să se dezbrace în noul videoclip al piesei "Amar, Amar", în care apare cu Andrei Ștefan, care a câștigat "Dansez pentru tine", în urmă cu 13 ani.

Alina Dincă, alături de Smiley
Alina Dincă, alături de Smiley

Alina Dincă, imagini hot în cel mai nou clip, după ce a slăbit 55 de kilograme!

Profesoara de canto a lui Smiley, așa cum și-a căpătat porecla, a lansat un un clip de senzație, cu o piesă de dragoste, destinată tuturor celor care iubesc. De semnalat este că Alina Dincă poartă ținute îndrăznețe în videoclipul „Amor, Amor”.

Citește și: Cristina Bondoc: "Am slăbit 25 kg în 5 luni". Transformarea incredibilă a fostei concurente de la "Românii au talent"

„Iată că primul  meu single a luat naștere în casa lui Smiley, la Hahaha Production, iar la butoane s-a aflat bunul meu prieten din copilărie, Șerban Cazan, alături de Gabriel Stănoiu, Emilian, Vasile Bulgaru și Alex Lupu. Am avut parte de cea mai frumoasă experiență la filmările videoclipului piesei "Amar, amar". Victor Ciupitu este “vinovat” de minunea asta de clip.

De la scenariu, regie, lumini, filmat, editat tot. I-am avut alături pe platoul de filmare pe Alex Lupu și pe Andreea și Andrei Ștefan. Pe Andrei îl cunoașteți de la "Dansez pentru tine", dar și din serialul "Pariu cu viața" și LaLa Band. El are deja experiență în domeniu și m-a ajutat foarte mult, dat fiind faptul că pentru mine a fost o prima experiență de genul asta. Sunt foarte fericită că am lucrat cu profesioniști și totul a ieșit așa cum mi-am dorit.", a conchis Alina Dincă.

Cum a ajuns cunoscută Alina Dincă?

La cei 32 de ani ai săi, Alina Dincă are o poveste extrem de interesantă, solista fiind complexată mult timp de greutatea ei. Avea 110 kilograme! În 2015, și-a luat inima în dinți și a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, după care a slăbit peste 55 de kilograme.

Citește și: Alina Dincă de la X Factor a slăbit 55 kg în 2 ani. Iată cum arăta înainte! Transformarea e uluitoare

„N-am avut curaj să mă expun publicului larg până acum pentru că mereu m-am gândit că nu sunt de ajuns. Ba mă vedeam prea grasă, ba mi se spunea că am voce de festivaluri, ba simțeam că nu mă încadrez în schița artistului.

Am căutat validarea mea că artist din partea oamenilor de lângă mine, iar această a întârziat mereu să apară. Simțeam că sunt privită doar că o voce bună, care știe să antreneze alte voci, (vezi Vocea României, echipa Smiley), dar care nu ar avea șanse să fie ea însăși un artist… și iată-mă la 32 de ani aproape, cu o fărâmă de speranță.

Când îți dorești ceva cu toată ființă ta, cred că într un mod sau altul, acel lucru se întâmplă… sau când te aștepți mai puțin, primești un telefon care îți schimbă viață. Asta mi s-a întâmplat acum 11 ani, când am început colaborarea cu Smiley.”, a declarat Alina Dincă, pentru Click!.

Chiar Smiley a sunat-o să colaboreze cu el la Vocea României

Alina Dincă este o tânără talentată, iar acum, după ce a slăbit, este mândră de corpul ei mult mai sănătos. Ea a povestit pentru Click! cum a interacționat prima dată cu Smiley în proiectul Vocea României.

„După participarea la "Românii au talent", m-a sunat un producător din vremea aceea din ProTv și m-a întrebat dacă vreau să fiu antrenorul echipei Smiley pentru un format nou de emisiune… i-am închis telefonul pentru că am crezut că e cineva care are chef de glume.

Apoi, m-a mai sunat o dată și i-am spus să-i spună lui Smiley să mă sune chiar el că nu îl cred. Ce să vezi? M-a sunat Smiley, i-am recunoscut instant vocea și m-au cuprins toate emoțiile din lume… habar n-aveam cum să reacționez.”, a dezvăluit Alina Dincă, pentru Click!

Cine e Alina Dincă? 

Pe Alina Dincă o știți de la "Românii au talent", unde a participat alături de Cristina Bondoc în 2011, dar și de la "Vocea României", unde a fost vocal coach pentru echipele lui Smiley. În 2020 a fost la X Factor, pentru că și-a dorit să vadă cum e la concurență.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net