Delia, în vacanță în stațiunea unde s-a prăbușit ghețarul din Alpii italieni! Decizia care a salvat-o!

Delia Matache este cunoscută pentru vacanțele ei îndrăznețe, de prin toate colțurile lumii, fiind o împătimită a călătoriilor. Nici vara aceasta nu a făcut excepție de la regulă, cântăreața și soțul ei vizitând o stațiune montană din Alpi. Din nefericire, în această locație a avut loc o tragedie, în urma prăbușirii unui ghețar, iar Delia a scăpat ca prin urechile acului, după ce a decis să urmeze alt traseu! Iată ce a declarat!

delia vacanta alpi4 png
Delia, în vacanță în stațiunea unde s-a prăbușit ghețarul din Alpii italieni Foto: Instagram

Delia se află în vacanță în apropiere de locul unde s-a prăbușit ghețarul din Alpi! Cântăreața a publicat în mediul online mai multe imagini din zonă, arătând, la un moment dat, și locația exactă unde a avut loc tragedia.

Vezi și: Delia, probleme serioase la coloană în urma unui control! «Îmi dau demisia»

Delia, vacanță în stațiunea unde s-a prăbușit ghețarul. Decizia care a salvat-o!

Artista, aflată în vacanță cu soțul ei, Răzvan Munteanu, în stațiunea italiană unde s-a produs avalanșa, a dezvăluit că și ei aveau de gând să meargă pe traseul respectiv, unde s-a prăbușit ghețarul, însă au luat o decizie de ultim moment de a schimba ruta!

stanga
dreapta
delia vacanta alpi2 png
delia vacanta alpi3 png
delia vacanta alpi5 png
delia vacanta alpi4 png
delia vacanta alpi1 png
Mihai Bendeac, Delia, Dani Oțil și Cheloo jpg

Amintim că un ghețar din Alpi s-a prăbușit, declanșând ulterior o avalanșă de gheață și roci, care a făcut mai multe victime. În jur de 7 persoane au murit, iar 22 sunt încă date dispărute în urma prăbuşirii ghețarului Marmolada din munţii Dolomiţi, din nordul Italiei. 

Nu rata: VIDEO Delia a aflat că va avea o fetiță! Reacția artistei este memorabilă

Delia a mărturisit că a luat în calcul să viziteze ghețarul respectiv, singurul din zonă, care reprezenta și unul dintre cele mai înalte puncte din Alpii italieni, oferind astfel un peisaj de excepție, însă ca un făcut, a ales pe ultima sută de metri o altă rută.

Din nefericire, ghețarul Marmolada s-a prăbuşit în urmă cu câteva ore în apropierea localităţii Punta Rocca, cel mai probabil din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă. 

Delia Matache, prima reacție în urma prăbușirii ghețarului

Delia a fotografiat zona respectivă, dintr-un alt punct, însă abia ulterior și-a dat seama că a surprins în imagini și tragedia care a avut loc. Aceasta a explicat că inițial nu și-a dat seama că a fost vorba despre o avalanșă, nefiind familiarizată cu relieful locației.

A fost o alegere de traseu, ieri, spontană. Am zis să nu mergem pe acest ghețar. Mie mi-ar fi plăcut să merg acolo, fiind unul dintre cele mai înalte puncte din zona Dolomit și singurul ghețar din zona asta.

Mi-ar fi plăcut să merg pe traseul ăsta, dar am ales un traseu la fel de spectaculos, fără ghețar, pe versantul opus. Ieri, în momentul în care am început traseul, căzuse parte din ghețar. Îl pozam și nu știam că a căzut.

Fotografiam toată zona, ne bucuram de priveliști, nimeni nu știa că s-a întâmplat tragedia asta, pentru că nefiind de-ai locului nu cunoaștem foarte bine și nu ne-am dat seama că e ceva în neregulă cu forma de relief în sine.”, a declarat Delia Matache, pentru Observator.

7 morți și mai multe persoane dispărute, în urma tragediei

Inițial, a apărut și o informație conform căreia mai mulți români s-ar afla printre persoanele dispărute, însă MAE a infirmat ulterior acest lucru. În urma avalanșei, cel puțin 14 persoane au fost rănite. 

MAE a anunțat totodată că activitățile de căutare a persoanelor dispărute au fost suspendate temporar, din cauza condițiilor meteorologice care nu permit accesul echipelor de salvatori în condiții de siguranță. Printre cei dispăruți se numără italieni, germani, cehi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg