Delia, ├«n vacan╚Ť─â ├«n sta╚Ťiunea unde s-a pr─âbu╚Öit ghe╚Ťarul din Alpii italieni! Decizia care a salvat-o!

Delia Matache┬áeste cunoscut─â pentru vacan╚Ťele ei ├«ndr─âzne╚Ťe, de prin toate col╚Ťurile lumii, fiind o ├«mp─âtimit─â a c─âl─âtoriilor. Nici vara aceasta nu a f─âcut excep╚Ťie de la regul─â, c├ónt─ârea╚Ťa ╚Öi so╚Ťul ei vizit├ónd o sta╚Ťiune montan─â din Alpi. Din nefericire, ├«n aceast─â loca╚Ťie a avut loc o tragedie, ├«n urma pr─âbu╚Öirii unui ghe╚Ťar, iar Delia a sc─âpat ca prin urechile acului, dup─â ce a decis s─â urmeze alt traseu! Iat─â ce a declarat!

delia vacanta alpi4 png
Delia, ├«n vacan╚Ť─â ├«n sta╚Ťiunea unde s-a pr─âbu╚Öit ghe╚Ťarul din Alpii italieni Foto: Instagram

Delia se afl─â ├«n vacan╚Ť─â ├«n apropiere de locul unde s-a pr─âbu╚Öit ghe╚Ťarul din Alpi! C├ónt─ârea╚Ťa a publicat ├«n mediul online mai multe imagini din zon─â, ar─ât├ónd, la un moment dat, ╚Öi loca╚Ťia exact─â unde a avut loc tragedia.

Vezi ╚Öi:┬áDelia, probleme serioase la coloan─â ├«n urma unui control! ┬ź├Ämi dau demisia┬╗

Delia, vacan╚Ť─â ├«n sta╚Ťiunea unde s-a pr─âbu╚Öit ghe╚Ťarul. Decizia care a salvat-o!

Artista, aflat─â ├«n vacan╚Ť─â cu so╚Ťul ei, R─âzvan Munteanu, ├«n sta╚Ťiunea italian─â unde s-a produs avalan╚Öa, a dezv─âluit c─â ╚Öi ei aveau de g├ónd s─â mearg─â pe traseul respectiv, unde s-a pr─âbu╚Öit ghe╚Ťarul, ├«ns─â au luat o decizie de ultim moment de a schimba ruta!

Amintim c─â un ghe╚Ťar din Alpi┬ás-a pr─âbu╚Öit, declan╚Ö├ónd ulterior o avalan╚Ö─â de ghea╚Ť─â ╚Öi roci, care a f─âcut mai multe victime. ├Än jur de 7 persoane au murit, iar 22 sunt ├«nc─â date disp─ârute ├«n urma pr─âbu┼čirii ghe╚Ťarului Marmolada din mun┼úii Dolomi┼úi, din nordul Italiei.┬á

Nu rata:┬áVIDEO Delia a aflat c─â va avea o feti╚Ť─â! Reac╚Ťia artistei este memorabil─â

Delia a m─ârturisit c─â a luat ├«n calcul s─â viziteze ghe╚Ťarul respectiv, singurul din zon─â, care reprezenta ╚Öi unul dintre cele mai ├«nalte puncte din Alpii italieni, oferind astfel un peisaj de excep╚Ťie, ├«ns─â ca un f─âcut, a ales pe ultima sut─â de metri o alt─â rut─â.

Din nefericire,┬ághe╚Ťarul Marmolada s-a pr─âbu┼čit ├«n urm─â cu c├óteva ore ├«n apropierea localit─â┼úii Punta Rocca, cel mai probabil din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioad─â.┬á

Delia Matache, prima reac╚Ťie ├«n urma pr─âbu╚Öirii ghe╚Ťarului

Delia a fotografiat zona respectiv─â, dintr-un alt punct, ├«ns─â abia ulterior ╚Öi-a dat seama c─â a surprins ├«n imagini ╚Öi tragedia care a avut loc. Aceasta a explicat c─â ini╚Ťial nu ╚Öi-a dat seama c─â a fost vorba despre o avalan╚Ö─â, nefiind familiarizat─â cu relieful loca╚Ťiei.

ÔÇ×A fost o alegere de traseu, ieri, spontan─â. Am zis s─â nu mergem pe acest ghe╚Ťar. Mie mi-ar fi pl─âcut s─â merg acolo, fiind unul dintre cele mai ├«nalte puncte din zona Dolomit ╚Öi singurul ghe╚Ťar din zona asta.

Mi-ar fi pl─âcut s─â merg pe traseul ─âsta, dar am ales un traseu la fel de spectaculos, f─âr─â ghe╚Ťar, pe versantul opus. Ieri, ├«n momentul ├«n care am ├«nceput traseul, c─âzuse parte din ghe╚Ťar. ├Äl pozam ╚Öi nu ╚Ötiam c─â a c─âzut.

Fotografiam toat─â zona, ne bucuram de priveli╚Öti, nimeni nu ╚Ötia c─â s-a ├«nt├ómplat tragedia asta, pentru c─â nefiind de-ai locului nu cunoa╚Ötem foarte bine ╚Öi nu ne-am dat seama c─â e ceva ├«n neregul─â cu forma de relief ├«n sine.ÔÇŁ, a declarat Delia Matache, pentru┬áObservator.

7 mor╚Ťi ╚Öi mai multe persoane disp─ârute, ├«n urma tragediei

Ini╚Ťial, a ap─ârut ╚Öi o informa╚Ťie conform c─âreia mai mul╚Ťi rom├óni s-ar afla printre persoanele disp─ârute, ├«ns─â MAE a infirmat ulterior acest lucru. ├Än urma avalan╚Öei, cel pu╚Ťin 14 persoane au fost r─ânite.┬á

MAE a anun╚Ťat totodat─â c─â activit─â╚Ťile de c─âutare a persoanelor disp─ârute au fost suspendate temporar, din cauza condi╚Ťiilor meteorologice care nu permit accesul echipelor de salvatori ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â. Printre cei disp─âru╚Ťi se num─âr─â italieni, germani, cehi.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png