Delia a dezvăluit că suferă de o afecțiune! E tot mai întâlnită în rândul tinerilor

Deși pe scenă și pe TV pare total lipsită de inhibiții și sigură pe sine, Delia a dezvăluit recent că se confruntă cu o problemă care o trage înapoi de la a fi ea însăși și îi poate pune bețe în roate, de cele mai multe ori.

Cu ce problemă se confruntă Delia Foto: Instagram
Cu ce problemă se confruntă Delia Foto: Instagram

Se întâmplă și la case mai mari! Delia, care are în spate o carieră impresionată și se mândrește cu mii de concerte „la activ”, de-a lungul timpului, a dezvăluit recent că se confruntă, la rândul ei, cu o problemă care apare tot mai des în viețile oamenilor, în ultima perioadă.

Delia, momente în care se confruntă cu stări de anxietate

Delia știe cum să facă show pe scenă și pare că nu are rețineri atunci când vine vorba de spectacolele și aparițiile sale. Ei bine, cu toate acestea, cântăreața a dezvăluit că se confruntă cu anxitetate, care, în cazul ei, se manifestă în situații care se dovedesc a fi stresante.

Artista susține că este vorba despre momente relativ scurte, pe care reușește să le depășească fără să-i afecteze vizibil viața sau cariera, însă stările pe care le resimte atunci nu sunt deloc plăcute.

Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea.

Pot fi minute în care simt o stare care nu îmi este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu îmi provoacă plăcere.”, a dezvluit Delia Matache, la Antena Stars.

Anxietatea a devenit rapid una dintre principalele probleme în ultima perioadă, în rândul tinerilor în special, dar nu numai. Afecțiunea se poate manifesta în forme mai ușoare sau mai grave, iar cei ce se confruntă cu această problemă pot experimenta și atacuri de panică sau o stare generală de teamă și disconfort. Delia îi încurajează pe cei care trec prin aceste stări și îi sfătuiește să nu se lase doborâți de situație.

E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași doborât și să găsești echilibrul.”, a mai spus cântăreața.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
banner Livia Graur
image png
image png
image png
image png
banner Anca Turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net