Delia împlineşte 40 de ani. Imagini inedite cu solista în copilărie

Ultima actualizare:

Ziua de 7 februarie este una specială pentru familia Matache, căci Delia împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani. Cum vârsta este doar un număr și toată lumea știe ce spirit liber are solista, ne-am gândit să vă spunem câte ceva despre vedeta care a încântat publicul ani de zile cu trupa N&D și acum are o carieră solo de succes și e vedetă de televiziune.

Delia foto: Arhiva personală
Delia foto: Arhiva personală

Zilele acestea, Delia este foarte ocupată, căci filmează pentru un sezon nou din "iUmor" și are concert mare într-o locație selectă din București, pentru care trebuie să repete de zor. E la apogeul carierei și are o mulțime de fani, dar iată cum a ajuns aici.

Iată 7 lucruri pe care trebuie să le ştii despre Delia

  • Încă de mică, Delia a arătat un interes special pentru muzică, ambii părinți fiind la rândul lor muzicieni. A urmat Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, iar apoi cursurile Conservatorului de Muzică din București. Ca specializare și-a ales pianul, iar în paralel a studiat flautul timp de cinci ani.
  • Debutul ei muzical a avut loc în anul 1999 cu formația de muzică pop-dance N&D, unde l-a avut coleg de Nicolae Marin (cunoscut sub numele de Nick), principalul compozitor al trupei. Cu N&D, Delia a cunoscut succesul la nivel național. Primul hit lansat a fost „Vino la mine”. 
  • Au urmat alte piesele de succes precum „Nu e vină mea”, „Nu vreau să te pierd”, „Vreau să plâng” sau „Nu pot să uit”, toate aceste melodii beneficiind de videoclipuri intens difuzate de postul muzical românesc Atomic TV. Lansările de hituri și de albume au fost dublate de concerte în întreaga țară.
  • După destrămarea trupei N&D, în 2003, Delia Matache a decis să urmeze o carieră solo, lansând mai multe melodii de succes atât la nivel național, cât și internațional. Puțini își mai amintesc că ea și Smiley au cântat melodia de pe coloana sonoră a serialului "Secretul Mariei". A făcut parte din mai multe show-uri TV pînă la "X Factor" și "iUmor", ba chiar a participat și la "Dansez pentru ține", deci a fost vedetă Pro TV. Și-a arătat și talentul actoricesc la "Te cunosc de undeva", unde a făcut câteva super travestiuri.
  • Unul dintre foștii ei iubiți a fost Matteo, cu care și-a lansat câteva piese. Are o sora mai mică, Oana, care a încercat și ea o carieră solo. Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu și momentan nu are copii.

Alte talente: dans, travestiuri și  voce pentru desene animate

  • Delia și-a împrumutat și vocea pentru personaje în diverse filme de desene animate, cum ar fi cea din "Annie" (2014), unde a fost doamna Hannigan, în " Mune: Gardianul lunii" (2014), unde era Glim și "Ștrumfii 2" (2013), unde i-a dat viață lui Vexy.
  • Înainte de pandemie, ținea concerte la Sala Palatului și umplea sălile datorită pieselor și talentului ei.
  • Trebuie să mai știți că Delia iubește vacanțele exotice. Ar fi mers în "Asia Express", însă s-a răzgândit.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net