Cine este artistul român preferat al Deliei: «Intră în cameră și se umple camera cu aura lui»!

Ultima actualizare:

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au fost invitați la podcastul moderat de Anghel Damian și de Codin Maticiuc. Artista a făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat. 

Delia și Răzvan Munteanu au fost invitați la podcastul moderat de Codin Maticiuc
Delia și Răzvan Munteanu au fost invitați la podcastul moderat de Codin Maticiuc

Delia este cunoscută de o țară întreagă pentru vocea sa, melodiile pe care le lansează și pentru concertele spectaculoase pe care le susține peste tot în țară. Deși pe micul ecran și în fața publicului este mereu plină de încredere și debordează de energie, lucrurile stau diferit atunci când nu se află în lumina reflectoarelor. 

image

Întrebată dacă a cunoscut vedete de peste Ocean sau din alte țări europene, Delia a mărturisit că a avut ocazia de a-l întâlni pe celebrul DJ Steve Aoki, dar și pe artistul de origine franceză Stromae. Artista a mărturisit că nu a avut curajul de a-i cere un autograf sau o fotografie lui Stromae, deși îl admira și a subliniat că, în viața de zi cu zi, ea este o persoană foarte timidă și rușinoasă. 

Delia a dezvăluit și care este artista din țara noastră pe care o admiră cel mai mult. "Îmi place Antonia, cum arată, vocea, tot", a spus Delia. "Andra îmi place foarte mult, este foarte iubită de oameni, a știut cum să se poziționeze în acest timp. Îmi place Ștefan Bănică pentru că are o aură de artist. Intră în încăpere și se umple camera cu aura lui de artist. Are ceva pe care multă lume nu o are", a povestit Delia. 

Codin Maticiuc a primit în dar un bitcoin

În prima parte a podcastului, Codin Maticiuc a făcut o mărturisire despre prietenia care îl leagă de Răzvan Munteanu, soțul Deliei. Codin Maticiuc a primit, în urmă cu patru ani, în dar un bitcoin de la Răzvan. Anii au trecut, iar prețul acestuia a ajuns la nu mai puțin de aproximativ 50.000 de dolari.

"Mi-a spus îți donez asta, care la un moment dat va valora foarte mulți bani. Dacă nu ai nevoie și poți să îți duci proiectele fără asta, nu-l vinde, asta mi-a spus. Încă îl am", a povestit Codin Maticiuc.   

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
image
actualitate.net
image
actualitate.net