Delia, nu-ți mai pace vișiniul? E toată o fiță și-o aroganță! Schimbă bolizii ca pe șosete!

Delia Matache e pe cai mari! Pe cai putere, nu așa! Solista, care se scaldă în bani, își schimbă, mai nou, bolizii mai des decât șosetele. Pur și simplu, Delia a ajuns să renunțe la mașini doar pentru că nu-i mai convine culoarea bolidului. E cum bate vântul!

delia matache 0 jpeg
Delia Matache și-a schimbat mașina, pe pandemie Sursa: Instagram

Când te cheamă Delia Matache îți permiți aroganțe peste aroganțe! Solista învârte banii cu lopata și, chiar și pe pandemie, ei tot bine i-a mers! Recent, Delia și-a schimbat mașina de fițe, doar pentru că nu-i mai convenea culoarea boliduluil A vrut una mai pe eleganță, chiar dacă cea veche nici rodajul nu și-l făcuse prea bine!

Așa că Delia și-a achiziționat același model de Range Rover Velar, în valoare de 120.000 de euro, doar pentru că nu i-a convenit culoarea celui precedent. A trecut de la vișiniu la negru, cât ai zice pește.

Acum solista e foarte mândră de noua ei achiziție pe patru roți. Paparazzii Click! au surprins-o pe solistă, zilele trecute, ieșind dintr-o clădire din zona Băneasa, însoțită de mai mulți membrii ai trupei sale. Deși maşina e foarte mare și spațioasă, Delia nu i-a putut lua pe toți în automobilul său. Două dintre fete, mai puțin norocoase, au rămas pe afară, ca să aștepte un taxi să le preia.

stanga
dreapta
delia 24 JPG
delia 23 jpg
delia 20 jpg
delia 21 jpg
delia 17 jpg
delia 16 jpg
delia 15 jpg
delia 14 jpg
delia 18 jpg
delia 19 JPG
delia 12 jpg
delia 13 jpg
delia 7 jpg
delia 4 jpg
delia 6 jpg
delia 2 jpg
delia 8 jpg
delia 5 jpg
delia 11 jpg
delia 10 jpg
delia 9 jpg
delia 1 jpg
delia 3 JPG

Ș-a luat mașină nouă pe pandemie!

Delia Matache și-a achiziționat noul bolid de lux, chiar pe vreme de pandemie. Se știe că Delia nu se uită la bani atunci când vine vorba de case sau de mașini luxoase. Vedetei îi place să se scalde în lux și să profite la maximum de banii pe care îi face pe bandă rulantă, dacă nu din concerte, atunci din contracte grase de pe la tv. Solista stă plecată cu lunile în concedii prin țări care mai de care mai exotice, unde iar aruncă cu banii.

În ce privește mașinile, Delia este norocoasă totuși, pentru că mulți dintre bolizii pe care îi conduce sunt primiți cadou de la reprezentanța auto.

stanga
dreapta
delia in maldive png png
6 delia matache si sotul jpg jpeg
Delia are un mic ștrand pe acoperișul blocului png
delia razvan munteanu png
delia matache 1 jpg
delia razvan 2 jpg
delia sexy 3 jpg jpeg
delia vacanta 2 jpeg
delia sexy 2 jpg jpeg

Stă într-un penthouse de 3 milioane de euro!

Și la capitolul case, solista stă cât se poate de bine! Delia Matache a cumpărat o adevărată vilă de lux, un penthouse, pentru care a plătit nu mai puțin de 3 milioane de euro! Cu o suprafață de 575 de metri pătrați, acesta se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri, amplasate în nordul Bucureștiului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
image png
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
cristina rus jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
varujan vosganian paparazzi iunie 2022 (1) JPG
cub dan șucu png
cub andrei stefanescu png