Delia, nu-ți mai pace vișiniul? E toată o fiță și-o aroganță! Schimbă bolizii ca pe șosete!

Ultima actualizare:

Delia Matache e pe cai mari! Pe cai putere, nu așa! Solista, care se scaldă în bani, își schimbă, mai nou, bolizii mai des decât șosetele. Pur și simplu, Delia a ajuns să renunțe la mașini doar pentru că nu-i mai convine culoarea bolidului. E cum bate vântul!

Delia Matache și-a schimbat mașina, pe pandemie  Sursa: Instagram
Delia Matache și-a schimbat mașina, pe pandemie Sursa: Instagram

Când te cheamă Delia Matache îți permiți aroganțe peste aroganțe! Solista învârte banii cu lopata și, chiar și pe pandemie, ei tot bine i-a mers! Recent, Delia și-a schimbat mașina de fițe, doar pentru că nu-i mai convenea culoarea boliduluil A vrut una mai pe eleganță, chiar dacă cea veche nici rodajul nu și-l făcuse prea bine!

Așa că Delia și-a achiziționat același model de Range Rover Velar, în valoare de 120.000 de euro, doar pentru că nu i-a convenit culoarea celui precedent. A trecut de la vișiniu la negru, cât ai zice pește.

Acum solista e foarte mândră de noua ei achiziție pe patru roți. Paparazzii Click! au surprins-o pe solistă, zilele trecute, ieșind dintr-o clădire din zona Băneasa, însoțită de mai mulți membrii ai trupei sale. Deși maşina e foarte mare și spațioasă, Delia nu i-a putut lua pe toți în automobilul său. Două dintre fete, mai puțin norocoase, au rămas pe afară, ca să aștepte un taxi să le preia.

Ș-a luat mașină nouă pe pandemie!

Delia Matache și-a achiziționat noul bolid de lux, chiar pe vreme de pandemie. Se știe că Delia nu se uită la bani atunci când vine vorba de case sau de mașini luxoase. Vedetei îi place să se scalde în lux și să profite la maximum de banii pe care îi face pe bandă rulantă, dacă nu din concerte, atunci din contracte grase de pe la tv. Solista stă plecată cu lunile în concedii prin țări care mai de care mai exotice, unde iar aruncă cu banii.

În ce privește mașinile, Delia este norocoasă totuși, pentru că mulți dintre bolizii pe care îi conduce sunt primiți cadou de la reprezentanța auto.

Stă într-un penthouse de 3 milioane de euro!

Și la capitolul case, solista stă cât se poate de bine! Delia Matache a cumpărat o adevărată vilă de lux, un penthouse, pentru care a plătit nu mai puțin de 3 milioane de euro! Cu o suprafață de 575 de metri pătrați, acesta se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri, amplasate în nordul Bucureștiului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net