Delia face praf emisiunea Asia Express de la Antenă: „Am văzut niște oribilități acolo. Îmi e și rușine”

27 ianuarie 2022

Delia Matache este fan al aventurilor extreme în materie de vacanțe! Vrea să meargă în Asia, însă nu la Asia Express. Solista a făcut praf show-ul de la Antena 1, după ultima ediție care a oripilat-o, pur și simplu! Delia a declarat că are oroare de emisiunile în care ar fi pusă să se dezbrace și să-și arate intimitățile în public!

razvan munteanu delia matache jpeg
Delia Matache și soțul ei Răzvan Ciobanu, pe plajele din Seychelles Sursa: Instagram

Delia Matache a vorbit în termeni duri despre emisiunea Asia Express, invitată la podcastul lui Codin Maticiuc. Solista, care este o împătimită de altfel a aventurilor extreme, a văzut aproape toată lumea cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Delia a declarat, însă, că nu ar merge la Asia Express, după ce s-a uitat la ultima ediție a show-ului.

Artista a povestit cu lux de amănunte scena care a oripilat-o, pur și simplu, și care i-a schimbat impresia despre acest show, de mare audiență, chiar din trustul din care face parte.

Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă- fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău…un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia , în podcastul lui Codin Maticiuc, „La Mijloc”.

stanga
dreapta
delia razvan 2 jpg
delia matache 3 jpg
delia matache jpeg
delia x factor 10 jpeg
delia podcast la mijloc

„M-au mușcat doi câini! Am făcut injecții în burtă!”

Solista a adăugat că oricât ar tentat-o o aventură de acest gen, în Asia Expres nu ar merge niciodată să se dezbrace acolo. Pur și simplu, ar refuza scenele!

Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu zvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori.

În schimb, mi-ar fi foarte frică în Africa de câini. Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct! Apoi un câine în Berceni. Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci!” a mai spus Delia.

Din 2012, Delia Matache este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. Cei doi fac mai mult vacanțe exotice pe an, în care cheltuie mii de euro. De abia au revenit în România după ce au petrecut două săptămâni de vis în Seychelles. Delia are și un cont separat de Instagram destinat fotografiilor surprinse în călătoriile cu peisaje, locuri inedite, atracții turistice și tipuri de mâncăruri pe care le-a încercat.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
irina fodor asia express jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis