Doamne, cum arată Delia în costum de baie! Nici în Playboy nu vezi așa imagini

Ultima actualizare:

Delia a încins internetul cu un pictorial incendiar în ipostaze unice! Vedeta a lăsat aproape totul la vedere în timp ce și-a demonstrat talentele de acrobată...la trambulină. Suspendată în aer, într-un costum minuscul de baie, blondina s-a lăsat pozată așa cum nu a mai făcut-o niciodată. 

Solista de 40 de ani s-a distrat precum o adolescentă în timp ce făcea salturi incredibile pe o trambulină și purta doar un costum de baie, ce abia îi acoperea trupul. Desigur, la ce siluetă lucrată afișează Delia nici nu este greu să fie confundată cu o adolescentă, mai ales că artista debordează de energie și reprezintă un idol chiar și pentru tinerii generației actuale.

Citește și: Delia, nu-ți mai pace vișiniul? E toată o fiță și-o aroganță! Schimbă bolizii ca pe șosete!

Delia apare mai dezinhibată ca oricând în ultimul său pictorial, iar din imagini se poate observa că s-a distrat pe cinste în timpul sesiunii foto. Vedeta s-a dezlănțuit complet pe trambulină, a încercat mai multe poziții în timpul săriturilor și și-a etalat posteriorul, care din anumite unghiuri, dădea impresia că este complet dezgolit. 

Citește și: Delia, dezvăuiri despre abuzurile profesorilor din liceu. Ce păţeau elevele

Pozele Deliei au adunat peste 70.000 de aprecieri, iar prinetre primele vedete care și-au exprimat admirația a fost supermodelul Catrinel Menghia, care a comentat cu o serie de emoticoane cu inimioare. 

Pozele Deliei au fost apreciate de Catrinel Menghia
Pozele Deliei au fost apreciate de Catrinel Menghia

Delia a luat atitudine împotriva unui concurent de la iUmor 

Delia este nu numai o artistă de succes, dar fanii o pot vedea și în rolul de jurat în emisiuneaa iUmor. Solista face o echipă extraordinară cu ceilalți doi colegi ai ei, actorul Mihai Bendeac și Cheloo. 

Artista nu se teme să fie extrem de vocală în ceea ce privește glumele misogine pe care unii concurenți le prezintă pe scenă și le taxează ca atare, chiar în timpul show-ului de comedie. 

O astfel de situație a avut loc și în finala iUmor de anul trecut, când unul dintre concurenți a glumit pe seama vedetelor care au fost victima violenței domestice. La acel moment, Delia a luat atitudine și a avut o reacție vehementă. 

,,Nu știu dacă educă pe cineva, dar mai trage câte un semnal de alarmă. Trebuie să tragem un semnal de alarmă și pentru tot ce înseamnă bullying, agresiune, violență domestică. În momentul ăsta în care vorbim, o femeie este bătută undeva”,

Cred că dacă am pățit o chestie nasoală și am puterea, și decid că vreau, să râd despre asta, râd. Dar să râdă altcineva despre trauma mea, nu cred că e ok”, a declarat Delia, cu privire la incidentul respectiv. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net