Delia nu iart─â glumele misogine: ÔÇ×├Än momentul ─âsta, o femeie e b─âtut─â undevaÔÇŁ

Delia Matache face parte din juriul emisiunii iUmor, încă de la debutul show-ului de comedie, din aprilie 2016.

delia
Delia a luat atitudine fa╚Ť─â de glumele misogine spuse ├«n show-ul jurizat de ea

Astfel, cea mai popular─â solist─â din Rom├ónia a ajuns s─â vad─â ╚Öi s─â aud─â toate glumele posibile, promovate de concuren╚Ťii show-ului. A r├ós suficient ├«nc├ót s─â fie ├«ngrijorat─â de apari╚Ťia ridurilor, ├«ns─â, a r─âmas sensbil─â atunci c├ónd a venit vorba de o anumit─â categorie de umor.

Cite╚Öte ╚Öi: Delia, dezv─âuiri despre abuzurile profesorilor din liceu. Ce p─â┼úeau elevele

Practic, o categorie de prost-gust, cu tradi╚Ťie ├«n Rom├ónia ╚Öi nu numai, cea a glumelor misogine.

Con╚Ötientizare asupra fenomenului violen╚Ťei domestice

ÔÇ×Pot s─â am diverse reac╚Ťii ╚Öi s─â nu fie toate difuzate. C─â nu e timp, nu c─â ar fi o problem─â. Uneori, simt c─â toleran╚Ťa mea nu mai exist─â ╚Öi atunci mai spun lucruri. ├Äncerc s─â motivez prezen╚Ťa mea acolo ╚Öi prin treaba asta cumva, pentru c─â mi se pare c─â al╚Ťii nu o fac deloc ╚Öi cred c─â e necesar─â.

stanga
dreapta
delia iumor png
Delia X factor 10 jpg
delia matache jpeg
1 delia jpg jpeg
5 delia 39 de ani jpg jpeg
delia png png
delia 1 1 1 jpeg
6 delia matache si sotul jpg jpeg
2 delia in vacanta copy jpeg

Nu ╚Ötiu dac─â educ─â pe cineva, dar mai trage c├óte un semnal de alarm─â. Trebuie s─â tragem un semnal de alarm─â ╚Öi pentru tot ce ├«nseamn─â bullying, agresiune, violen╚Ť─â domestic─â. ├Än momentul ─âsta ├«n care vorbim, o femeie este b─âtut─â undevaÔÇŁ, a declarat Delia ├«ntr-un interviu acordat Antena Stars.

Cite╚Öte ╚Öi: De ce a sanc╚Ťionat Delia glumele despre violen╚Ť─â domestic─â la iUmor: ┬źAm cunoscut asta, ╚Ötiu ce ├«nseamn─â┬╗

Nu este prima dat─â c├ónd Delia ia atitudine, c├ónd vine vorba despre acest subiect. La finalul anului trecut, ├«n decembrie 2021, artista a reac╚Ťionat la glumele unui finalist al iUmor.

Delia a condamnat, ├«n cadrul emisiunii, mai multe glume f─âcute de un concurent ├«n jurul unui subiect sensibil, violen╚Ťa domestic─â.

Nu toate glumele sunt amuzante

Concurentul a glumit la adresa mai multor femei celebre din showbiz-ul autohton, referitor la faptul c─â acestea au fost b─âtute sau agresate fizic. Ulterior, Delia  a explicat de ce a avut reac╚Ťia respectiv─â.

ÔÇ×Pe vremuri nu se punea a╚Öa de mult accent pe corectitudinea politic─â, adic─â pe lucruri care ar trebui s─â fie o normalitate ╚Öi care sunt foarte prezente azi. A╚Öa c─â nu m-ar fi luat nimeni ├«n seam─â dac─â spuneam: ÔÇ×dar nu e ok s─â vorbe╚Öti a╚Öa despre femei sau s─â facem glume rasiste. Cred c─â dac─â am p─â╚Ťit o chestie nasoal─â ╚Öi am puterea, ╚Öi decid c─â vreau, s─â r├ód despre asta, r├ód. Dar s─â r├ód─â altcineva despre trauma mea, nu cred c─â e okÔÇŁ, a explicat Delia, la momentul respectiv.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

david webp
276138604 516868496470142 2126568927628978572 n jpg
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
FotoJet (5) jpg
BeFunky collage (35) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
5 front bac toata clasa jpg
lavinia parva4 png
image
image
image
image
dana budeanu copii iunie 2022 jpg
Screenshot 2022 06 28 at 19 48 24 png
vladimir draghia jpg
lavinia parva4 png
BeFunky collage (36) jpg
FotoJet jpg