Delia, vacanță fabuloasă în Norvegia. Cum a răspuns la întrebarea: «Îți plac țările nordice?»

Ultima actualizare:

Delia (40 de ani) și soțul ei, Răzvan Munteanu, își continuă seria vacanțelor atipice. Când nu sunt pe munți sau pe stânci, cei doi sunt în insule izolate sau, ca acum, în țări în care nu oricine își permite să ajungă. De Paște, Delia se distrează în Oslo, Norvegia, unul dintre cele mai scumpe orașe din lume.

Delia, bucuroasă în vacanța în Norvegia. Fotografii Instagram/@delianomad
Delia, bucuroasă în vacanța în Norvegia. Fotografii Instagram/@delianomad

Îi place să exploreze, să se cațere, să ia pulsul orașelor sau al insulelor exotice. Face cel puțin 30.000 de pași, zilnic, într-o vacanță, și se mândrește cu acest lucru pe rețelele sociale. Zilele acestea, Delia se află în Norvegia, la Oslo, și a publicat imagini splendide din capitala cu numeroase comori arhitecturale. Despre Oslo se spune că face parte din lista celor mai scumpe orașe din lume, alături de Reykjavik, Helsinki,  Geneva, Tel Aviv, New York și Stockholm, potrivit The Independent. Însă pentru Delia nu asta este o problemă.

Solista pare încântată de locurile vizitate și a împărtășit cu fanii virtuali o mulțime de imagini. "Îți plac țările astea nordice? Cum sunt oamenii?", a întrebat-o un fan, pe Instagram. "Foarte fericiți par", a răspuns Delia. Un altul i-a recomandat să viziteze și Islanda, iar solista i-a spus că acesta este planul pentru vară. 

A lansat super piesă cu Killa Fonic

Vineri, 22 aprilie, a fost lansat oficial videoclipul piesei “Cum am stiut”, proiect semnat Killa Fonic si Delia. Muzica este realizată de Killa Fonic, Denis Roabeș, Alex Cotoi și Delia, iar producția îi aparține lui Alex Cotoi. Melodia are deja aproape 500.000 de vizualizări pe Youtube și un feedback pozitiv pe rețelele sociale. Killa Fonic este un muzician și un trapper cu mare priză la publicul tânăr. Din mai 2019 activează ca artist solo, după ieșirea din trupa Șatra B.E.N.Z.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net