Câți bani a cheltuit Delia pentru cadoul de ziua ei. Noua achiziție a artistei, preferată și de vedetele internaționale

Ultima actualizare:

Delia Matache a împlinit 40 de ani pe 7 februarie. Artista a fost în centrul atenției prietenilor și a primit nenumărate urări din partea lor. Cele mai frumoase mesaje au fost distribuite de vedetă pe contul personal de Instagram. Probabil Delia a avut parte și de cadouri inedite, însă nu a ezitat să scoată din buzunar o sumă considerabilă de bani ăentru a-și face singură un dar special.

Delia a împlinit 40 de ani pe 7 februarie
Delia a împlinit 40 de ani pe 7 februarie

Delia Matache este cunoscută de o țară întreagă pentru concertele spectaculoase pe care le organizează, dar și pentru stilul vestimentar excentric. Artista nu ține cont de bani atunci când vine vorba despre satisfacerea micilor capricii.

Delia și-a cumpărat o pereche de pantofi cu toc amețitor Sursă foto: Instagram Delia
Delia și-a cumpărat o pereche de pantofi cu toc amețitor Sursă foto: Instagram Delia

Recent, cu ocazia zilei sale de naștere, și-a cumpărat o pereche de pantofi magenta, cu toc amențitor. Potrivit site-ului oficial al bradului de pantofi, Delia ar fi cheltuit aproximativ 5.000 de lei pentru pantofii cu care s-a afișat pe pagina personală de Instagram. 

Surs[ foto: Instagram Delia
Surs[ foto: Instagram Delia

Delia nu este singura artistă care deține o astfel de pereche. Și solista americană Ariana Grande este posesoarea unui model asemănător. 

Delia și soțul ei Răzvan Munteanu au fost invitați de către Codin Maticiuc în cadrul podcastului pe care afaceristul îl moderează alături de Anghel Damian. Soții au discutat despre preferințele muzicale, cariera Delia, dar și despre aspecte mai puțin cunoscute. 

Delia, dezvăluiri neașteptate la podcastul lui Codin Maticiuc

Delia a dezvăluit că, deși din exterior poate părea o persoană plină de încredere li exuberantă, în realitate pune mare preț pe discreție și timpul petrecut departe de privirile curioșilor. Mai mult decât atât, solista a dezvăluit că a avut mari emoții atunci când a întâlnit nume cunoscute ale industriei muzicale din străinătate și nu avut curajul să interacționeze cu ele. 

În timpul aceluiași podcast, am putut afla amănunte despre Răzvan Munteanu. Soțul Deliei nu este doar managerul artistei și prietenul său cel mai bun, ci și o persoană foarte pricepută în domeniul criptomonedelor. 

    Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net