Cine este Denis Roabeș, solistul de la The Motans

Ultima actualizare:

    Denis Roabeș va concerta la Arenele Romane pe 31 mai
Denis Roabeș va concerta la Arenele Romane pe 31 mai

The Motans este trupa fenomen care s-a făcut remarcată prin stilul metaforic în care își interpretează piesele. Colaborările cu artiști precum Delia, Irina Rimes, Inna și Dara i-au făcut pe aceștia să se audă pe toate radiourile din România. Denis Roabeș, solistul trupei The Motans are 29 de ani.

Denis Roabeș și-a început cariera muzicală atunci când nici nu se gândea că va ajunge să aibă atât de mult succes. Artistul nu are doar o voce foarte plăcută, el este și un compozitor desăvârșit și a reușit să treacă cu ușurință din etapa de cantautor, reușind să compună piese și pentru alți artiști din România, melodii care au ajuns imediat pe buzele tuturor.

Cine este Denis Roabeș și cum s-a format The Motans

Denis Roabeș a ales numele trupei după ce, timp de mai multe nopți, artistul visa numai motani. El este și un mare iubitor al pisicilor și a considerat că acest nume pentru trupă este cel mai potrivit.

„Când am pus denumirea The motans formației, nu m-am gândit că ar fi vorba despre visele mele pe care le aveam mereu cu pisici. Pisica este animalul meu preferat. Sunt un simplu om care și-a petrecut 25 de ani din viață căutându-și drumul și când l-a găsit l-a luat cu dinții. Am multe planuri și urmează lucruri mari. Când m-am născut eram cât o palmă. Mi-e dor de momentele alea în care visam cu imaginație virgină, când crezi că totul este posibil”, declara Denis Roabeș în urmă cu câteva luni.

Solistul trupei a fost invitat la o emisiune Antena Stars și a vorbit despre câteva dintre opiniile sale despre viață și iubire. Artistul consideră că fiecare persoană trebuie ajutată într-o anumită măsură atunci când are nevoie. 

"Poate că o să sune cumva rudimentar, dar de fapt, dacă te uiți așa, totul în lumea asta e un schimb, este o vânzare. Fiecare dintre noi ne vindem, oamenii sunt un produs, orice produce un om este un produs. Contează calitatea sa. Oamenii se vând unul altuia, ca și în dragoste. Unii se vând mai scump. Niciodată nu sunt mulțumit, întotdeauna las loc de ceva, nu las să fiu în totalitate satisfăcut de ceea ce fac, pentru că atunci când intri în gândul ăla că ai făcut tot ce ai putut, nu mai ai ambițiile alea să mergi mai departe. Oamenii trebuie ajutați doar atunci când îți cer ajutorul. Nici atunci nu ar trebui. Uneori ajuți un om dar îți dai seama că ei nu aveau nevoie de ajutor. Lumea e foarte complexă, dar și viața în general", a declarat solistul pentru Antena Stars.

Denis Roabeș a locuit câțiva ani în Moscova

„Anii în Moscova au fost senzaționali, pentru mine a fost o experință pe care nu o voi uita niciodată, o experiență care m-a convins că totuși oamenii sunt cea mai intersantă „atracție turistică”. Am învățat foarte multe în decursul acelor 3 ani. Îmi pare foarte rău că nu prea am avut timp să vizitez acest oraș minunat în ultimii ani”, ne-a declarat el într-un interviu.

Denis Roabeș alături de trupa lui, colaborare cu Delia demnă de locul 1 în topuri

L-am întrebat pe solist de ce artiștii veniți din Republica Moldova au mai mult succes la noi în țară, iar el a răspuns într-un mod foarte modest.

„Sunt și în România foarte mulți care fac acest lucru. Eu cred că totuși artiștii din Basarabia ies în evidență pentru faptul că vin (venim) dintr-un loc aparte, iar accentul ne face să ieșim în evidență”, a spus el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net