VIDEO Delia a aflat că va avea o fetiță! Reacția artistei este memorabilă

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai mari artiste din România, Delia Matache, a aflat că va avea o fetiță, iar reacția ei este memorabilă. Întrebată de atâtea ori când va deveni mamă, jurata de la „iUmor” și-a uimit fanii într-un story postat pe Instagram.

După ce Delia a schimbat prefixul și a atins vârsta de 40 de ani, lumea a devenit tot mai curioasă privind momentul când cântăreața va avea un copil. Ei bine, Delia Matache, cu firea ei mereu energică și pozitivă, le-a oferit fanilor un clip inedit în care vedeta a aflat ce sex va avea bebelușul ei.

Citește și Delia, probleme serioase la coloană în urma unui control! «Îmi dau demisia»

Pentru a ști dacă va avea o fată sau băiat, vedeta a decis să apeleze la miturile și metodele băbeşti. Aflată la un salon de înfrumusețare, Delia a făcut „testul inelului”. Jurata de la „iUmor” a ținut însă să facă unele precizări importante, iar la final a reacționat uluitor.

HOT! Doamne, cum arată Delia în costum de baie! Nici în Playboy nu vezi așa imagini

Cum a reacționat Delia când a aflat că va avea o fetiță?

În timpul clipului, Delia menționează clar că nu este încă însărcinată. „Mă rog, întâi trebuie să fie ceva… Când o fi. Încă nu e nimic”, precizează vedeta, care pare să fi fost doar curioasă ce sex ar putea să aibă copilul ei. 

Merită să citești și Delia, dezvăuiri despre abuzurile profesorilor din liceu. Ce păţeau elevele

Ineditul test al inelului are o tradiție veche, care presupune să legi un inel de o ață, iar acesta trebuie pus deasupra palmei. Dacă inelul se învârte înseamnă că vei o fetiță, iar dacă se balansează de la stânga la dreapta va fi băiat.

„Dacă se duce așa (n.r. – înainte și înapoi) e băiat, iar dacă se duce în cerc e fată”, i-a spus cântăreței cea care i-a făcut testul.

În momentul în care testul (care, evident, are o acuratețe mai mult decât îndoielnică) a indicat faptul că Delia va avea o fată, artista a avut parte de o explozie de bucurie. În clipul postat pe Instagram se poate auzi râsul simpatic (și inconfundabil) al vedetei de la Antena 1.

Delia Matache are o relație extrem de frumoasă cu Răzvan Munteanu. Omul de afaceri este și impresarul artistei. Cei doi au sunt împreună de mulți ani și s-au căsătorit în anul 2012.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net