Delia, probleme serioase la coloană în urma unui control! «Îmi dau demisia»

Ultima actualizare:

Delia Matache a împărtășit recent cu urmăritorii săi o situație neplăcută, după ce în urma unui control de rutină, medicul a anunțat-o că are câteva probleme de sănătate. Cântăreața a explicat și cum a ajuns în această situație, de a avea probleme la coloană, susținând mai în glumă, mai în serios, că „meseria” e de vină!

Pe lângă cariera sa în domeniul artistic, Delia activează de ani buni și în televiziune, aflându-se la pupitrul juriului de la iUmor. Deși îi place job-ul pe care îl are, se pare că artista ar avea nevoie de o schimbare, după ultima descoperire făcută în salonul medicului. 

Nu rata și: Delia a dezvăluit că suferă de o afecțiune! E tot mai întâlnită în rândul tinerilor

Delia, probleme cu coloana vertebrală!

Delia a dezvăluit recent că a aflat că are probleme de sănătate, în urma unui control de rutină. Mai exact, aceasta s-a tot plâns de dureri de spate, aflând de curând că are probleme la nivelul coloanei vertebrale.

Conform spuselor artistei, statul prea mult în scaun în poziții incorecte, în timpul filmărilor pentru emisiune, au adus-o în punctul în care se confruntă acum cu probleme la nivelul părții cervicale și are „spatele curbat”. 

Vezi și: Delia a încins atmosfera pe Instagram! S-a fotografiat în cel mai mic top posibil

În acest sens, Delia s-a descărcat pe rețelele de socializare, împărtășind și cu urmăritorii săi cum la cei 40 de ani ai ei a ajuns în situația în care spatele îi face deja probleme! Într-o notă ironică, cântăreața a susținut că așa nu se mai poate și că ori își dă demisia de la iUmor, ori de acum în colo va sta numai în picioare în timpul show-ului de comedie.

Delia s-a „descărcat” pe rețelele de socializare

Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia!

Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos.”,  a mărturisit Delia pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net