Gina Pistol și Măruță, moment viral! Cum au reacționat Andra și Smiley

Ultima actualizare:

Un moment unic cu Gina Pistol și Cătălin Măruță i-a lăsat fără cuvinte pe partenerii lor, Andra și Smiley, dar și pe fanii acestora. Cele două vedete au uitat că lucrează la televiziuni rivale și au format pentru scurt timp cea mai bizară pereche din showbiz. Filmul cu Gina Pistol și Măruță a devenit viral în doar câteva ore. 

Măruță și Gina Pistol, cea mai nouă pereche din showbiz. Foto: colaj/Facebook
Măruță și Gina Pistol, cea mai nouă pereche din showbiz. Foto: colaj/Facebook

Realizatorul emisiunii „La Măruță” și prezentatoare de la „Chefi la Cutițe” au fost surprinși într-o ipostază foarte hilară. În timp Andra și Smiley repetă noua lor piesă, Cătălin Măruță și Gina Pistol apar din senin în cadru.

Citește și: „Șeful” Smiley i-a interzis din priviri lui Theo Rose să apese butonul magic de la Vocea României

Spre uimirea partenerilor lor de viață, cele două vedete încep să danseze într-un mod cât mai adorabil. Reacțiile lui Smiley și Andra sunt memorabile. Bineînțeles, toată sceneta e una bine regizată, pentru a-i amuza pe fani și pentru a promova piesa lansată de ce doi cântăreți. 

Vezi și: Andra și Cătălin Măruță, așa cum nu i-ai mai văzut! Imagini fabuloase cu cei doi

Gina Pistol și Măruță, moment viral! Ce reacție au avut Andra și Smiley

Clipul a fost postat de Smiley pe contul său de Instagram. „Trupă nouă pe piață! Păzea, avem și dansatori”, a scris cântărețul pe rețeaua de socializare.

Momentul hilar în care sunt implicate cele patru vedete atât de populare a fost foarte apreciat de fanii, postarea strângând peste 44 de mii de vizualizări în doar 24 de ore. Adevărul este că dansul Ginei și „robotul” lui Măruță merită revăzute de mai multe ori.

Vezi și: Gina Pistol e nemulțumită! Ce îi reproșează lui Smiley

În urmă cu doar o săptămână, Andra și Smiley au lansat melodia „Doar vina ta”. După 20 de ani de prietenie, aceasta este prima piesă în care cei doi renumiți artiști colaborează.

Citește și: Cum a lansat Smiley o nouă melodie fără să știe. Cântărețul se afla în vacanță

Pe Youtube, melodia lui Smiley și Andra e în trend, clipul strângând deja peste 3 milioane de vizualizări. Cei doi par a avea acum o concurență acerbă.

Nu știm dacă filmulețul făcut de Gina Pistol și Cătălin Măruță va depăși melodia partenerilor lor de viață, dar cu siguranță i-a amuzat din plin pe fanii acestora. E de apreciat, evident, și susținerea pe care o arată pentru cei pe care-i iubesc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
image
actualitate.net
image
actualitate.net