Smiley, sărac lipit, dar cu statut de vedetă! Adevărul din spatele hit-ului «Oficial îmi merge bine»

Ultima actualizare:

Smiley a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, însă puțină lume știe că, în ciuda succesului, artistul, abia o ducea greu la începuturile carierei din punct de vedere financiar și a recunoscut că în unele zile abia avea ce mânca. 

Smiley, sărac lipit, dar cu statut de vedetă
Smiley, sărac lipit, dar cu statut de vedetă

Smiley este un artist prolific în industria divertismentului, iar de la cântăreț, la prezentator sau actor, parcă nicio provocare nu este prea dificilă pentru partenerul Ginei Pistol. 

Ambiția lui Smiley este într-adevăr demnă de admirație, mai ales că artistul a trecut prin perioade cu multe neajunsuri, până să ajungă la nivelul de notorietate și de bunăstare, din prezent.

Citește și: Theo Rose, emoționată până la lacrimi. Ce i-a făcut Smiley la Vocea României
În cadrul unui podcast artistul a povestit care fost de fapt adevărata poveste din spatele megahit-ului «Oficial îmi merge bine». Artistul a dezvăluit că, deși la vremea aceea avea succes la public, clipuri la TV și piese ce dominau topurile, adeseori nu avea bani nici măcar pentru strictul necesar, cum ar fi mâncarea sau plata facturilor. Această perioada a fost și sursa de inspirație pentru o altă piesă de succes de pe albumul «Oficial îmi merge bine», este vorba de «Am bani de dat, am datorii la stat». 

Vezi și: Gina Pistol, marea absentă de la ziua de naștere a lui Smiley! Ce planuri au cei doi

«Noi, înainte să facem albumul «Oficial îmi merge bine», nu aveam bani să trecem strada. Piesa «Am bani de dat, am datorii la stat», eu am făcut-o atunci când făceam «Oficial îmi merge bine», care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam. Pe bune, aia cu «crenvurști cu muștar» pe care o zice Alex Velea în «Dincolo de cuvinte» e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada.» a dezvăluit Smiley, în cadrul podcastului. 

Vezi și: VIDEO Imagini inedite din culisele Vocea României: «Bârfe, ceva?»

Smiley despre sarcina Ginei Pistol: «S-a rugat în fiecare zi» 

În prezent, Smiley este împlinit atât în viața profesională, cât și în cea personală. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol, iar împreună au o fiică, pe nume Josephine, care a venit pe lume în 2021. Cei doi și-au dorit foarte mult un copil, iar Gina Pistol, după ce a aflat că este însărcinată, s-a rugat în fiecare zi câte 40 de minute pentru a putea duce cu bine sarcina până la sfârșit. 

„Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate.

Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot”, a mărturisit Smiley, într-un podcast. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net