Smiley a renunțat la plete în scop caritabil! Cum s-a tuns artistul

Smiley, în vârstă de 38 de ani, a decis să facă un gest caritabil și i-a îndemnat pe toți admiratorii săi să îi urmeze exemplul. Artistul s-a tuns și și-a donat părul pacienților oncologici care au nevoie de peruci. 

Smiley s-a tuns în scop caritabil
Smiley s-a tuns în scop caritabil

Smiley a documentat întreaga procedură pe contul personal de Instagram. El a distribuit cu o zi înainte de a se tunde un mesaj prin care i-a îndemnat pe fani să-i urmeze exemplul și a subliniat cât de necesar este ca pacienții diagnosticați cu cancer să nu se simtă singuri în lupta cu această boală perfidă.

18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper 😅), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos. Îl donez către @fundatia_renasterea pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campania #bravecut a Fundației Renașterea. Sau DONAȚI bani în conturile lor, fac atât de mult bine pentru mii de persoane pândite de un mare rău. Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună! Hai și!" , a fost mesajul scris de Smiley, înainte de a se tunde. 

Ziua următoare, adică sâmbătă, 18 iunie, Smiley și-a îndeplinit promisiunea și a trecut pragul frizerului, iar schimbarea de look prin care a trecut a fost una radicală. Solistul a renunțat la pletele dese și s-a tuns scurt, modern. A făcut un bine celor aflați în suferință și, de ce să nu recunoaștem, transformarea i se potrivește mănușă, Smiley părând mai tânăr cu ani buni!

Vezi și: Smiley, despre cel mai emoționant moment din viața de tătic 

Smiley profită adesea de statutul pe care îl are și de faptul că pagina sa de Instagram este urmărită de peste două milioane de oameni pentru a lansa apeluri la solidaritate și caritate. 

Smiley traversează o periodă bună atât din punct de vedere profesional, cât și personal, iar recent el și iubita sa au fost protagoniștii unui moment pe care îl vor ține minte toată viața. Gina Pistol a urcat pe scenă alături de el și au cântat împreună, în fața miilor de fani care i-au ovaționat. Despre concertul inedit, Click! a scris mai multe detalii aici. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net