Laura Cosoi, atac la Smiley: «Mă simțeam bărbatul din relație. Am devenit femeie după ce am fost cu soțul meu»

Ultima actualizare:

Laura Cosoi a fost invitată la podcastul lui Morar, ,,Fain și Simplu", în care a oferit detalii emoționante despre conexiunea minunată pe care o are cu soțul ei. Actrița a făcut și un atac subtil la adresa lui Smiley, când a subliniat că până să-l întâlnească pe actualul partener nu s-a simțit femeie în relațiile anterioare. 

Actrița, care va aduce pe lume, în scurt timp cel de-al treilea copil, a povestit cât de mult a schimbat-o relația cu actualul ei soț, Cosmin Curticăpean. Laura și Cosmin trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani și împreună au două fetițe, Rita și Vera.

Citește și: Laura Cosoi și-a făcut bagajul pentru maternitate! Ce gest curajos face Cosmin, soțul vedetei?

Laura Cosoi a făcut o declarație surprinzătoare prin care a lovit subtil în fostul ei partener, Smiley, alături de care a trăit o frumoasă idilă vreme de cinci ani, între 2007 și 2012. Vedeta a menționat că înainte să-l cunoască pe soțul ei, nu s-a simțit femeie și era obișnuită să poarte întreaga responsabilitate pe umerii ei.

Citește și: Laura Cosoi a început filmările la un serial de senzație! Ce actori îi sunt parteneri

Având în vedere că Laura și Smiley s-au despărțit în 2012 și că, în același an, blondina a început o relație cu bărbatul ce avea să-i devină soț, este oarecum evident că afirmația ei s-a referit inclusiv la idila cu artistul.

Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

«Nu înțeleg de ce și-ar dori cineva să ajungă copilul la televizor»

Laura Cosoi consideră că mulți părinți au ambiția de a-și vedea copiii la televizor din dorința de a deveni vedete. Actrița consideră că mirajul televiziunii determină pe mulți să îndrume micuții pe un drum greșit, deoarece nu știu ce presupune acest domeniu. 

,,Sunt unii părinți care mă întreabă «cum aș face și eu să ajungă copilul meu la televizor». Eu nu înțeleg de ce și-ar dori cineva să ajungă copilul la televizor și întreb «doriți ca copilul să fie vedetă, sau doriți ca copilul să aduca valoare domeniului în care activează?». Mulți văd mirajul asta al televiziunii ca fiind bani câștigați ușor, fără să stie orele de muncă, nopțile nedormite, filmările în frig și multe altele" , a mai spus Laura. 

 «Copiii nu trebuie să facă perfomanță»

Laura Cosoi a discutat și despre viziunea ei asupra educației copiilor. Artista a povestit că în adolescență, pe când făcea dans sportiv, a avut un moment de «burnout». Vedeta a spus că îi plăcea sentimentul pe care i-l dădea scena, muzica și conexiunea cu partenerul, însă antrenamentele deveniseră istovitoare și nu-i mai dădeau ocazia să se mai ocupe de nimic altceva. 

,,Trebuie găsit domeniul care să i se potrivească foarte bine și să fie fără efort orice lucru care este făcut din suflet. Îmi plăcea să fac dans sportiv, îmi plăcea mirajul, muzica, conexiunea cu partenerul, dar trebuia să mă duc la repetiții și nu mai voiam să fac asta. De 1 ianuarie dimineața când toată lumea dormea eu mă duceam la repetiții. Copiii nu trebuie să facă perfomanță.", a declarat Laura. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!


Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net