Laura Cosoi și-a făcut bagajul pentru maternitate! Ce gest curajos face Cosmin, soțul vedetei?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Graviduța Laura Cosoi e pe ultima sută de metri cu nașterea! Laura a dus deja sarcina la termen și stă să nască din clipă în clipă! Și-a făcut bagajul pentru maternitate și și-a propus să nască natural, asta dacă organismul o va ajuta. Cosmin Curticăpean, soțul ei, este curajos și vrea să asiste la nașterea celei de-a treia fetițe!

cub laura cosoi png

Laura Cosoi va trăi pentru a treia oară miracolul maternității la vârsta de 40 de ani. Laura a ajuns cu sarcina la termen și acum numără clipele până când bebelușa ei va decide să vină pe lume. Tăticul, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, are și el emoții mari, mai ales că va asista la nașterea micuței, așa cum a făcut-o și în cazul venirii pe lume a celorlalte două fetițe, Rita și Vera. Laura Cosoi are pregătit bagajul pentru maternitate.

Am pregătit deja totul, kit-ul cu celulele stem și bagajul pentru maternitate e gata. Am vreo doua scutece, două costumașe pentru cea mică. Mă simt foarte bine, chiar dacă au trecut cele nouă luni! Acum să vedem când anume decide bebelușa să vină pe lume! Eu aștept!

Am fost extraordinar de emoționată atunci când am adus-o pe lume pe Rita, cu Cosmin alături, și nu voi uita niciodată prima întâlnire cu Vera, pe acordurile imnului «Ave, Maria!», în zi de mare sărbătoare. Am avut două nașteri grele, dar frumoase și, în pragul celei de-a treia, îmi simt iar sufletul coplețit de emoțiile întâlnirii cu bebelușul, pe care 9 luni l-am ținut atât de aproape de inima mea.

Într-un fel sunt nerăbdătoare și sper ca, la minunatul «dans în doi» care e nașterea, să fac echipă bună cu micuța surioară a Ritei și a Verei. Cosmin va asista la naștere! El este curajos! Are voie în sala de nașteri, pentru că nasc la o clinică particulară și a trecut și pericolul Covid acum“, ne-a dezvăluit graviduța Laura Cosoi.

Laura Cosoi Naște natural la o clinică privată

Laura Cosoi vrea să nască natural și cea de-a treia fetiță, chiar dacă nu mai este vreo tinerică. Speră însă ca organismul ei să reziste, mai ales că sarcina nu a fost una cu probleme.

Vreau să nasc natural și al treilea copil! Dacă îmi ajută Dumnezeu și mă ajută și corpul. Sper să nu fie probleme. Camera o avem gata pregătită, de la cealaltă fetiță. Voi dormi eu cu bebelușul în cameră în perioada în care îl voi alăpta. Mă văd mamă de trei copii. Nu mi se pare greu. Am experiență acum.

Mă simt foarte bine la a treia sarcină. Nu știu la ce să mă aștept de la trei copii, dar vom vedea. Mă ajută și Cosmin. Am totul pregătit pentru maternitate. Sunt foarte fâșneață și acum. Mie îmi priește foarte tare maternitatea!”, a mai declarat Laura Cosoi.

Laura Cosoi a fost prima mare dragoste a cântărețului Smiley. Din 2015 însă, Laura trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de șapte ani și formează o familie cât se poate de fericită și de reușită. Au deocamdată două fetițe, Rita și Vera, iar a treia este pe drum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net