Cum ţine Laura Cosoi sub control kilogramele în plus, de când e însărcinată

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară și va deveni, din nou, mamă de fată. În acest sens, vedeta a vorbit despre schimbările alimentare la care a apelat în timpul ultimei sarcini, pentru a-și menține silueta.

laura cosoi (1) jpg
Laura Cosoi foto: Instagram

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean se pregătesc de venirea pe lume a celei de-a treia fetițe. Actrița se află deja într-un stadiu avansat al sarcinii, însă arată exemplar, iar fotografiile pe care le postează adesea pe rețelele sociale servesc drept dovadă. Cu toate acestea, Laura Cosoi mărturisește că nu și-a schimbat stilul de viață de când a rămas însărcinată și că nu se abține de la mâncare, ba chiar dă curs poftelor pe care le are.

În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit că a simțit constant nevoia de dulce în cea de-a treia sarcină, motiv pentru care asta a mâncat, în mare parte. Nu a făcut sport, pentru că nu a putut, însă le recomandă mămicilor să aibă obiceiuri sănătoase și, mai ales, să se accepte. Laura Cosoi transmite că își iubește silueta și că se simte foarte feminină când este însărcinată, în ciuda faptului că s-a îngrășat.

stanga
dreapta
laura cosoi (5) jpg
laura cosoi (2) jpg
laura cosoi (6) jpg
laura cosoi (1) jpg
laura cosoi (4) jpg
laura cosoi (3) jpg
laura cosoi instagram 83828200 webp
laura cosoi cu sotul in turcia3 jpg
laura cosoi jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
laura cosoi jpg
laura cosoi cosmin jpg
laura cosoi instagram jpg

Laura Cosoi: „Nu mi se pare că kilogramele în plus mă fac mai puțin dorită sau mai puțin femeie”

„Nu aș spune că nu m-am transformat, pentru că îmi accept transformările corpului. Nu mi se pare că kilogramele în plus mă fac mai puțin dorită sau mai puțin femeie. Ba dimpotrivă, în ceea ce mă privește, din toată perioada vieții mele de 40 de ani, e clar că în momentele în care sunt însărcinată mă simt în forma mea desăvârșită de femeie, din toate punctele de vedere.

Tocmai de aceea, probabil că am tot repetat experiența și n-aș putea spune că nu mănânc anumite lucruri, chiar am mâncat foarte mult dulce în cele două sarcini, cel puțin acum și cu Vera am mâncat mult mai mult dulce, am simțit nevoia, aveam și sentimentul că o să-mi iasă glicemia foarte mare la analize, dar nu s-a întâmplat, deci totul e în grafic, se pare că așa simte organismul să reacționeze”, a declarat Laura Cosoi, pentru Revista VIVA.

Nu a făcut sport deloc de când este însărcinată, dar arată exemplar

Mai mult, Laura Cosoi mărturisește că nu a putut să facă sport de când este însărcnată cu a treia fetiță, însă are grijă de corpul ei. Actrița se hidratează corespunzător și este foarte atentă la semnalele pe care i le transmite organismul, pentru a depista orice neregulă.

„E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc.

La Rita să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta. Pe mine, faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă”, a mai spus Laura, pentru sursa citată.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună din anul 2012 și au decis să se căsătorească trei ani mai târziu, în 2015. Au împreună două fete, pe Rita și Vera, iar vedeta urmează să devină mamă din nou, în vara acestui an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png