Cât de superbă e Laura Cosoi, în sutien și cu burtica de gravidă la vedere! «Ai un farmec aparte»

Ultima actualizare:

Laura Cosoi s-a hotărât să ne arate aproape tot într-o fotografie incendiară. Frumoasa blondină nu mai are mult până va deveni mămică pentru a treia oară. În vârstă de 40 de ani, vedeta pare să savureze din plin tot procesul prin care trece și nu se teme să împartă cu fanii ei imagini cât de se poate de intime. 

Laura Cosoi e superbă în ultima ei fotografie
Laura Cosoi e superbă în ultima ei fotografie

Simpatica actriță ne-a oferit un nou moment special. De această dată, vedeta TV a postat o imagine superbă pe contul ei de Instagram. Fotografia e marcată de mesajul ”Inner Peace”, semn că sufletul și mintea frumoasei mămici se află într-o armonie totală.

În fotografia publicată pe rețeaua de socializare, Laura Cosoi apare într-un halat deschis, prin care lasă să se vadă toată burtica, dar și bustul generos. 

Laura Cosoi, fotografie intimă! Viitoarea mămică apare în sutien și cu burtica la vedere

Laura Cosoi, apariție intimă! Foto: Instagram/Laura Cosoi
Laura Cosoi, apariție intimă! Foto: Instagram/Laura Cosoi

Imaginea postată noaptea trecută i-a luat prin suprindere pe fanii actriței. Aceștia s-au înghesuit să dea inimioare și să-i lase mesaje pe Instagram. „Esti o graviduță foarte frumoasă și ai un farmec aparte”, a scris o persoană la postarea făcută de Laura Cosoi.

Îndrăgita vedetă ne suprinde mereu cu aparițiile ei sclipitoare. Recent, ne-a arătat zâmbetul ei superb într-un moment în care Rita, una din fetițele ei, a făcut un gest superb. În timpul unui control la medic, Rita a avut azi șansa să o cunoască „pe surioara mică din burtică”. „A văzut cum se mișcă, sughite, cască si înghite”, a scris Laura Cosoi pe contul ei de Instagram.

Laura Cosoi va deveni mamă pentru a treia oară. „Am inima plina” 

În timpul vizitei la doctor, frumoasa actriță a fost cucerită „definitiv” de Rita. Fetița a creat o clipă de magie, care a făcut-o pe mămică să aibă „inima plină”.

„M-a cucerit definitiv cand i-a dat un pupic in timp ce urmarea cu ochii curiosi ecranul ca sa-i vada reactia! Am inima plina”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.  

Laura Cosoi s-a căsătorit acum 7 ani cu Cosmin Curticăpean. Cei doi formează un cuplu superb. Au împreună două fetițe frumoase foc, Rita și Vera, iar acum se pregătesc să primească în viața lor un nou copil. Vedeta tv a făcut marele anunț în luna decembrie, chiar de Crăciun.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net