Laura Cosoi, ședință foto superbă cu cele două fiice! Vedeta și fetițele ei și-au asortat ținutele

Ultima actualizare:

Laura Cosoi este însărcinată în luna a opta și, recent, a făcut o surpriză extrem de plăcută fanilor cu o serie de imagini în care vedeta se află alături de cele două fiice. Detaliul adorabil este faptul că actrița și-a asortat ținuta cu fetițele ei. 

Laura Cosoi, ședință foto superbă cu cele două fiice! Vedeta și fetițele ei și-au asortat ținutele
Laura Cosoi, ședință foto superbă cu cele două fiice! Vedeta și fetițele ei și-au asortat ținutele

Laura Cosoi mai are foarte puțin timp până cand va aduce pe lume cel de-al treilea copil cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Pe lângă proiectele de cinematografie în care continuă să fie implicată, vedeta găsește întotdeauna timp pentru a petrece timp cu fiicele ei, Rita și Vera.

Citește și Laura Cosoi, confesiuni în așteptarea celui de-al treilea copil: «Vreau să nasc natural»

Recent, frumoasa blondină a postat un pictorial absolut minunat ce le înfățișează pe cele două fiice ale Laurei, alături de mama lor. Laura Cosoi radiază de fericire în prezența micuțelor, iar detaliul adorabil e faptul că cele trei și-au asortat vestimentația. 

Actrița poartă o rochie galbenă vaporoasă, cu imprimeuri negre, iar fiicele sunt îmbrăcate în rochițe galbene cu imprimeu alb. În una dintre imagini micuțele sărută burtica Laurei Cosoi, iar copilele par a fi entuziasmate că în curând vor avea o surioară. 

Laura Cosoi vrea o naștere naturală

Laura Cosoi, 40 de ani, este căsătorită de aproape șapte ani cu Cosmin Curticăpean. Inainte de Cosmin, vedeta a avut o relație de lungă durată cu Smiley. 

La acest moment Laura Cosoi se împarte între viața de familie și carieră. Deși este însărcinată în luna a opta, vedeta va începe filmările pe 21 mai la un nou serial de televiziune. Actrița a declarat că vrea să aibă o naștere naturală și este surprinsă de faptul că cea de-a treia sarcină a fost destul de ușoară. 

„Vreau să nasc natural și al treilea copil! Dacă îmi ajută Dumnezeu și mă ajută și corpul. Sper să nu fie probleme. Camera o avem gata pregătită, de la cealaltă fetiță, Rita. Voi dormi eu cu bebelușul în cameră pe perioada cât îl voi alăpta. Mă văd mamă de trei copii. Nu mi se pare greu. Am experiență acum.", a declarat Laura pentru Click!

Citește și Laura Cosoi este de neoprit în a 8-a lună de sarcină! Vedeta începe filmările pentru un serial de televiziune

Laura Cosoi a devenit cunoscută publicului din România, după ce a jucat în serialele ,,La Bloc", apoi a jucat și în spin-off-ul ,,Fete cu Lipici". Cariera ei a evoluat cu prezența în emisiuni TV, pictoriale și roluri în teatru și film. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net