Laura Cosoi, confesiuni în așteptarea celui de-al treilea copil: «Vreau să nasc natural»

#Exclusiv Click!

Laura Cosoi va trăi pentru a treia oară miracolul maternității la 40 de ani. Vedeta se pregătește să aducă pe lume al treilea copil în luna iunie. Însărcinată în opt luni, Laura este fâșneață, semn că-i priește de minune maternitatea. Vedeta vrea să aducă pe lume a treia fetiță tot pe cale naturală.

Laura Cosoi va deveni mămică pentrua treia oară, în iunie Sursa: Instagram
Laura Cosoi va deveni mămică pentrua treia oară, în iunie Sursa: Instagram

Laura Cosoi radiază! Însărciantă în opt luni, vedeta și-a făcut apariția, luni seară, la lansarea filmului „Seretul lui Zorillo”, împreună cu soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean.

Laura este o graviduță cât se poate de sexy și, deși mai are o lună până când va naște, frumoasa blondă spune că sarcina a fost una cât se poate ușoară și se simte extraodinar de bine. Laura are 40 de ani și vrea, totuși, să nască pe cale naturală și pe cea de-a treia fetiță!

Am totul pregătit pentru maternitate!

Vreau să nasc natural și al treilea copil! Dacă îmi ajută Dumnezeu și mă ajută și corpul. Sper să nu fie probleme. Camera o avem gata pregătită, de la cealaltă fetiță, Rita. Voi dormi eu cu bebelușul în cameră pe perioada cât îl voi alăpta. Mă văd mamă de trei copii. Nu mi se pare greu. Am experiență acum.

Mă simt foarte bine la a treia sarcină. Nu știu la ce să mă aștept de la trei copii, dar vom vedea. Mă ajută și Cosmin foarte mult. Am totul gata pregătit, pentru maternitate. Sunt foarte fâșneață și acum. Mie îmi priește foarte tare maternitatea!”, a declarat Laura Cosoi, pentru Click!

Laura Cosoi are familia perfectă. Acum toți membrii familiei, soțul Cosmin și cele două fetițe, Rita și Vera, o așteaptă cu nerăbdare pe Laura să vină de la maternitate cu bebelușa în brațe.

Laura Cosoi a dat vestea că este însărciantă pentru a treia oară chiar anul trecut, de Sărbători. Solista a avut parte de momente de fercire, dar și de tragedii în pandemie. Tatăl său a murit răpus de noul coronavirus pe 26 noiembrie 2020.

Am avut parte și de bune și de rele pe perioada pandemiei, însă se compensează. Am reușit să trec cu bine peste toate și acum așteptăm cu nerăbdare să vină pe lume bebelușul”, ne-a mai spus frumoasa graviduță.

Tatăl Laurei Cosoi s-a stins din viață în doar 10 zile, mai precis pe 26 noiembrie 2020, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Bărbatul suferea de diabet, iar starea lui s-a agravat într-un ritm alert. Marius Cosoi era profesor de sport şi antrenor de handbal şi baschet în Iaşi.

Laura Cosoi a fost prima mare dragoste a cântărețului Smiley. Din 2015 însă, Laura trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și formează o familie cât se poate de fericită.

Citește și:<<Laura Cosoi, poză nud  superbă, gravidă în luna a șaptea: "Înfloresc">>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net